• DiddyGuela
    5.5k
    Jebote po Sunti se u ovo malo minuta vidi da ima ogroman potencijal. Vidis mu po kretanju, kako se nudi suigracima i ne skriva se od lopte.
  • Orc123
    15.2k
    Katastrofalno prvo i odlicno drugo poluvrijeme....lijepa pobjeda ali ovo 1. Pol se ne smije ponoviti jer je to bilo sramotno za razinu Dinama.
  • Olmic
    5.5k
    Zasto tak ne mogu igrat od pocetka, pa daj u prvih 30 razbij protivinika pa igraj dalje
  • Xpert1992
    440
    Bravo decki. Vrhunski rezultat, svaka cast!
  • Facke
    8k
    De ste sraleki? :kiss:
  • austrijanac
    10.2k

On i Radoš su veliki talenti.
    Benkotić takoder.
    Pisao sam prije par mjeseci da njih troje ce nosit veznu liniju iduce godine u Dinamo II.

I Bakovic takoder ce puno pomoc.
  • rokikaciga
    11.7k
    i bugar boškov takoder
  • Filip 91
    2.2k
    Ovaj Cmrecnjak ponavlja ko papagaj da Varazdin nije puknuo po golu u drugom poluvremenu, kao da zeli s time umanjit pobjedu Dinama. Gadljiv lik u pm.
  • ElDorado
    10.2k
    Mozemo pricat sad kaj hocemo ali prvo poluvrijeme je bilo sramotno.
    A Varela, cini mi se, ide na kurac svima, igra samo za sebe. Vidla se reakcija Valincica i Stojka prema njemu.
  • Crni86
    20.1k
    Znaci moze se usprkos losem terenu i umoru.

Ova ekipa ima dosta potencijala, samo treba malo vise povjerenja od strane trenera. Bravo i za trenera za promjene na poluvremenu cime je preokrenuo tekmu, a ocito je i motivacijaki govor dobro djelovao.
  • GeneralNapoleon
    2.5k
    Necemo se lagat. Ovo je ipak zavrsilo dost impresivno. Trend da bar u HNLu igramo dosta dobro se nastavlja. A to je trenutno i najbitnije. Svakako treba vidjet kako cemo odigrat na skoljki i hocemo li konacno pobijedit dominantnom igrom neki derbi.
  • Filip Međimurje
    1.1k
    Šunta čak i izgleda ko senior, puno više mase nego Varela.
    Lijepa pobjeda, a ovima koji samo seru da bi srali želim sve wc školjke, čučavce i lavaboe na ovome svijetu!
  • wolfgang14
    3.6k
    Ovaj Cmrecnjak ponavlja ko papagaj da Varazdin nije puknuo po golu drugom poluvremenu, kao da zeli s time umanjit pobjedu Dinama. Gadljiv lik u pm.Filip 91

ja sam to protumačio kao da naglašava dominaciju dinama i koliko smo ih limitirali
  • NB86
    17.4k
    Nadam se startu sunte i cordobe u kupu
  • ElDorado
    10.2k
    kako me iritira kad ti sportski komentatori kazu ‘ušao je Dinamov prospekt’ kao da smo mi trgovacko drustvo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.