• Sajla
    18.2k
    od jutra u grču, nervoza, briga, očajno raspoloženje. i onda prvo poluvrijeme... pijem čaj i gledam kamo ću zveknut šalicu da bude što manja šteta. kašalj, šmrkave maramice. na poluvremenu čitam zonu i zlo mi je. sve mi se gadi.
    gasim forum, gledam drugo poluvrijeme i niš mi nije jasno. drago mi je kaj nisam razbio ni šalicu ni niš drugo. ne znam kaj se dogodilo, ali ovo kaj se igralo drugo poluvrijeme u Varaždinu mora u HNLu biti pravilo, a ne iznimka.

btw. Union Jack s natpisom Bad Blue Boys na ogradi u VŽ - kad je ta zastava zadnji put bila na utakmici? imam dojam kao da ju nisam vidio godinama. je li u meni stvar, loše pamćenje ili..?
  • Mr Anderson
    17.9k
    Odlično drugo poluvrijeme, ko da je neka druga ekipa izašla van, prvo je primjer kako ne smijemo izgledati.
    Dobra odluka trenera da Vidovića ostavi iako su svi mislili da on ide van kad smo vidjeli Stojka da se zagrijava.
    Ne znam kaj je bilo s Hoxhom danas, bio je točno ispred nas, nisam ga dugo vidio tako lošeg i nemoćnog, ko da je cugao do 5 ujutro. Makar nije bio jedini loš.
    Navijanje odlično, BBB standardno dobri, istok se dobro uključivao.
  • T90d
    2.7k
    nisam ga dugo vidio tako lošeg i nemoćnog, ko da je cugao do 5 ujutro.Mr Anderson

Vjerojatno radi posta. Iako u drugu ruku, Bakrar ide kao navijen.
  • Dinamosaur
    2.9k
    ne znam kaj se dogodilo, ali ovo kaj se igralo drugo poluvrijemeSajla

Izasao Hoxha na poluvremenu, danas se kretao ko da igra graničara.
    Jedan od poteza utakmice, uz Vidovićevu magiju(73') i dribling Livija(55')
  • wolfgang14
    3.6k
    s ovom pobjedom smo došli do gol razlike od +35! Sljedeću najbolju gol razliku ima hajduk sa +14.
  • criticus
    6.3k
    Zakaj se ovak nemre u prvom poluvremenu nego skoro uvijek moramo drhtat u prvom da se probudimo u drugom?Sibirski plavac

U Rijecu u prvom krugu je bilo u prvom pa opet nije valjalo :lol:
  • Bryan
    84
    Dvije lopte u prostor- dva gola. Zašto tako malo puta odigravamo te jednostavne akcije. OK ,jedan od razloga je Beljin način igre ali imaš Bakrara. Hoxha isto nije za lopte u prostor. Tu imamo toliko prostora za napredak.
  • Jay
    3k
    Ne znam gdje mi je spremljena ona stranica gdje mozes vidjeti poredak nakon x odigranih pa molim ako netko moze iskopati nakon koliko kola smo prosle sezone prebacili 50 bodova?
  • javolimtebejako
    4.3k
    u 30. kolu prebacili 50
  • Jay
    3k

Bolesno.
    Hvala!
  • Hnlovac
    4.3k
    Na koju je foru za Istok ostalo samo 600ak ulaznica, a na Istoku bilo valjda soma ipo praznih mjesta?

Ok, nije bio problem jer je bilo "samo" 7000 ljudi, ali kaj da je bilo 15 stupnjeva i da se trazila karta vise? kaj likovi ne puštaju namjerno cijeli kapacitet tribine, kaj se nadaju da ce prodajom karata na ruke dobiti brojevni nadmoć?
  • M94
    2.4k
    Razlika nebo i zemlja 1. I 2. Poluvrijeme.
    Stojke unio zivosti.

Dobra atmosfera.
  • Infinity
    21.1k
    Prvo poluvrijeme je bilo ocajno. Nismo duela mogli uzeti. Najbolje se vidjelo na Vidovicu koliko smo ocajni, vise je jadan bio na zemlji nego s loptom, a nije bio pod faulom.

Drugo poluvrijeme impresivno i dokaz da nam na terenu ne fali puno. Trebamo trenera koji ce to posloziti da u vecini slucajeva izgledamo tako, a ne samo ponekad.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.