• Tvrdica McTvrdi
    4.6k
    Dosta korisnika ovdje ima izraziti recency bias. Bilo na općenito stanje koje se zaboravi nakon pobjede protiv zadnjih Osijeka i Vukovara, bilo pojedinačno s igračima. Današnji primjer Topića koji nije igrač za Dinamo i treba u Dinamo 2 i onda kad napravi jedan prodor odjednom je sve u redu. Hoxha mi je ove sezone najdraži primjer: igrač koji ima 11 profesionalnih sezona u kojima je 95% bio vrlo loš do grozan čak i za razinu punu manju od očekivane europskog Dinama kakvog želimo, ali mu je sjelo par dalekometnih udaraca i zaredao 4-5 kola odlične partije I odjednom je sve palo u vodu i to je kak ti naš najbolji igrač. Držim da je ovaj forum ipak realnije i "stručnije" mjesto od Index ili 24sata komentara
  • jakov1
    1.4k
    Mozda, ali u ovakvoj utakmici ni Robben i Ribery ne mogu nista jer je fokus obrane 100% na krilima kad kroz sredinu nismo dvaput napali. Ali doslovno, ja ne znam je li ijedan nas igrac dotaknuo loptu unutar 30 metara od gola, a da nije na krilu.
  • Olmic
    5.5k
    Ruzno zvuci ali robovi smo Bobanove tvrdoglavosti i sustava 433 ( izjavio je da ne znam, preko 70% trofejnih momcadi igra tu formaciju na clanskom danu)

Mozemo mi to igrat ali onda dovedes igrace koji to mogu igrat, a i trenera koji to zna poslozit

U europi uvijek dobro prolazimo sa 352 i sve uspjehe smo u toj formaciji ostvarili

Nadam se da ce bobanu doci iz dupeta u glavu
  • Felip
    765
    Molim boga da ne uđemo u ligu prvaka ovakvi. Europski smo zakurac. Nedorasli. Sramotni. Sramim se kao član i navijač ovakvog Dinama koji nema nimalo krvi i agresivnosti da u prvih pola sata napravi barem 1 faul nego lagano gubi 0-2 kao amater. I to ne po prvi put nego po peti put ove sezone.
    Nabijem vas.
  • Blueshadow86
    4.9k
    Galešić je trenutno bolji desni bek od Valinčića.
  • rioda
    14.1k

Kakav je bio protiv Midtyllanda?
  • Blueshadow86
    4.9k
    Dosta loš. Zašto?
  • FelceAzzurro
    1.5k
    Ovaj forum nakon poraza uvijek postaje zonaštakora
  • austrijanac
    10k
    Ozbiljna ekipa je iskoristila obrambenu manu koju Kova ne može riješit od prvog kola, a to je prazni trokut iza obje osmice gdje iskačemo igrač na igrača.

Protiv Osijeka, u prvom kolu, tu je Vidovic jako patio, danas Stojke i Topic u prvom poluvremenu.

Greška ide treneru jer to nije riješio u 6 mjeseci, te poraz današnji prepisujem njemu jer su to stvari koje se rijesavaju u ovako dugo vremena.

Za HNL je to nebitno jer nijedna ekipa nema tako fluidne igrače kao europljani, te cemo s Kovom slavit titulu prvaka.

Poslije toga, nadam se vecim promjenama za iskorak u Europi.
  • Droljo
    25.4k
    prazni trokut iza obje osmiceaustrijanac

Nisam neki stručljak ali možda da okrene priču pa budu dve šestice?
  • OsamŠest
    7.1k
    Nisam neki stručljak ali možda da okrene priču pa budu dve šestice?Droljo

Ili spuštanje druge osmice kada jedna osmica izađe. Ili bolje pozicioniranje šestice (Mišića), odnosno ulazak u taj halfspace koji ostaje prazan izlaskom jedne od osmica.

Također, kad je lopta na strani jednog krila, onda to krilo može ulaziti unutra i zatvoriti halfspace nakon izlaska osmice u pressing.

I još jedna opcija (mali rizik, ali sjajno rješenje) koju sam 100% siguran da pod Kovačevićem neće bit, a to je da obrana izađe još par metara gore.
  • NKDZ86
    7.6k
    prestanite svi srat po dinamovim navijačima. Jučer je 10k ljudi kisnulo na jakoj kiši i hladnom vremenu, dalo 40e, a di je karta za člana obitelji, hrana, itd.
    ostavljaju ljudi gro para u shopovima, sve se uvijek rasproda.

i onda bi čovjek trebao dati 50, 60e da gleda ovakav dinamo?

mene je osobno sram zbog ljudi koji su jučer došli, a gledali su školovanje od strane nekog genka.
    sram može biti igrače, trenera i sve koji podržavaju ovog trenera na klupi i seru po navijačima.
    sramota!

...
    edit: @Crusades ne radi se uopće o meni, imaš ti ženu, dijete? odi s njima na zapad, pa reci jel skupo. digni kredit, pa vidi koliko ti ostane svaki tjedan za slične stvari. navijači nisu ovce za deranje. ovaj stadion i ovakva igra vrijedi max. 30e. amen
  • austrijanac
    10k

Čak i ne toliko u pocetnoj postavi.
    Jer formacija u obrani ne ovisi o pocetnih 4-3-3. Vecina u svijetu obranu igra s 4-4-2, barem ovi s visokim pritiskom, ali za to treba znanje i trkacki kapacitet.

Ti obranu mozes igrat 4-5-1, 4-2-3-1 ili sto vec bez obzira na napadacku strukturu, samo moraš to dobro posložit.

Cak i protiv Rijeke je Fruk znao par puta uc iza leda Stojkovicu, ali HNL ekipe nemaju to u sebi pa nije problem.

Nisam optimista kaj se tice Europe, ali za HNL smo mirni.
  • Droljo
    25.4k

Zajc mi je pre svilen za takvu igru.
  • Crusades
    22.2k
    Jučer je 10k ljudi kisnulo na jakoj kiši i hladnom vremenu, dalo 40e, a di je karta za člana obitelji, hrana, itd.
    ostavljaju ljudi gro para u shopovima, sve se uvijek rasproda.

i onda bi čovjek trebao dati 50, 60e da gleda ovakav dinamo?
    NKDZ86

I jedini koji njorgaš konstantno za cijene si ti. Šta bi trebala reć ekipa koja ide i na većinu gostovanja u sezoni? Što HNL što Europa. Ak ti je skupo nemoj ići i mirna Bosna.

Najbolje da ti se klub osobno ispriča i pošalje zahvalu jer si stajao na kiši jučer.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet