• Tvrdica McTvrdi
    4.6k
    Dosta korisnika ovdje ima izraziti recency bias. Bilo na općenito stanje koje se zaboravi nakon pobjede protiv zadnjih Osijeka i Vukovara, bilo pojedinačno s igračima. Današnji primjer Topića koji nije igrač za Dinamo i treba u Dinamo 2 i onda kad napravi jedan prodor odjednom je sve u redu. Hoxha mi je ove sezone najdraži primjer: igrač koji ima 11 profesionalnih sezona u kojima je 95% bio vrlo loš do grozan čak i za razinu punu manju od očekivane europskog Dinama kakvog želimo, ali mu je sjelo par dalekometnih udaraca i zaredao 4-5 kola odlične partije I odjednom je sve palo u vodu i to je kak ti naš najbolji igrač. Držim da je ovaj forum ipak realnije i "stručnije" mjesto od Index ili 24sata komentara
  • jakov1
    1.4k
    Mozda, ali u ovakvoj utakmici ni Robben i Ribery ne mogu nista jer je fokus obrane 100% na krilima kad kroz sredinu nismo dvaput napali. Ali doslovno, ja ne znam je li ijedan nas igrac dotaknuo loptu unutar 30 metara od gola, a da nije na krilu.
  • Olmic
    5.5k
    Ruzno zvuci ali robovi smo Bobanove tvrdoglavosti i sustava 433 ( izjavio je da ne znam, preko 70% trofejnih momcadi igra tu formaciju na clanskom danu)

Mozemo mi to igrat ali onda dovedes igrace koji to mogu igrat, a i trenera koji to zna poslozit

U europi uvijek dobro prolazimo sa 352 i sve uspjehe smo u toj formaciji ostvarili

Nadam se da ce bobanu doci iz dupeta u glavu
  • Felip
    743
    Molim boga da ne uđemo u ligu prvaka ovakvi. Europski smo zakurac. Nedorasli. Sramotni. Sramim se kao član i navijač ovakvog Dinama koji nema nimalo krvi i agresivnosti da u prvih pola sata napravi barem 1 faul nego lagano gubi 0-2 kao amater. I to ne po prvi put nego po peti put ove sezone.
    Nabijem vas.
  • Blueshadow86
    4.9k
    Galešić je trenutno bolji desni bek od Valinčića.
  • rioda
    14.1k

Kakav je bio protiv Midtyllanda?
  • Blueshadow86
    4.9k
    Dosta loš. Zašto?
  • FelceAzzurro
    1.5k
    Ovaj forum nakon poraza uvijek postaje zonaštakora
bold
italic
underline