• Ludovic IX
    10.6k
    reklo bi se da nam je ova europska sezona škola. Ako nešto naučimo, i iduće godine budemo 30% bolji, neka.

Jebiga, ne moze trener zabiti gol glavom kad topic fula loptu sa pol metra . I siguran sam da im nije rekao da pimplaju u zadnjoj minuti umjesto da odnesu o loptu i protivnika. Ja bi volio znati sto je kova trebao drugačije danas? I ja mislim da je pogriješio sa topićem ali neznam kako bi bilo da je igro bakrar, možda i gore.

Ok, fali muda malo vise i kod trenera i kod igrača. Mozda im narastu
  • Mr Anderson
    17.9k
    Mi smo prosle sezone sa jebenim Mmaeom primili samo jedan gol od Milana, bekovi su nam bili lijevo rpg i desno ktc. Zadnji vezni ademi i misic. Defanzivno smo u toj utakmici u odnosu na danas izgledali kao space shuttle, a po imenima bi reko da nam je momcad za defanzivnu igru bila slabija nego tada.

Protiv BVB-a smo u žnj formaciji primili isti broj golova kao danas protiv Genka.

U Londou protiv Arsenala smo primili manje golova nego u Lilu.
    Crni86

U pravu si, samo zaboravljaš da smo se mi prilagođavati protivnicima mijenjanjem formacija. Ne mislim da je Kova neki vrhunski trener, ali on u startu ima hendikep u odnosu na prošlogodišnje trenere. Njemu je uklesano u kamen da mora igrati 4-3-3.
    Svi mi gledamo to kroz sadašnjost i gotovo smo jednoglasni da bi u Europi bolje prolazili da mijenjamo formacije ko što je to npr Bjelica radio, pa i Cannavaro.
    Odlučeno je da igramo tako jer se vjerojatno gleda dugoročno i šira slika.
    Prolazi u HNL-u, u Europi malo teže. Za sada.
  • Dzoni
    4k
    Siguran sam da može bolje, pokazali smo to u dijelovima utakmica.
    Ogroman, golem je problem što nema Belje idući četvrtak, s njim bi imali 30% više šanse
  • hb1
    422
    Toliko komentara, toliko svađe, ljudi glave gore, idemo naprijed, razvijati se dalje i učiti na greškama koje će nas ojačati u europskim utakmicama, trebate shvatiti da nisu ovdje više igrači čija nam je kvaliteta i uigranost donijela velike rezultate, što ne znači da ova ekipa neće postati, ali treba vremena.
    Slijedi nam Varaždin, sretno dečki!
  • Jima
    1.2k
    Evo upravo uteturao u kuću,sve na meni mokro.Cijelu tekmu se derao na ZG,oko mene babe s unučadi. Ovo večeras je poraz našeg trenera i nikog više. Mi se povlačimo prvih 20min protiv j..... Genka, a kvalitetom smo tu negdje i igramo doma. Pa se čudimo kao puran glisti zašto gubimo 0-2. Bjelica (vjerojatno iz prvog mandata) bi danas razvalio ove s hendikepom. Ovo je poraz trenera koji nema karizme, muda, znanja niti razumijevanje ijednog osim BiH/HR jezika, a vodio bi instituciju kao što je Dinamo. I zato nakon svega ovoga nije mi jasan ZB i što on vidi u ovom "lajbeku".
  • Crni86
    20k
    protiv milana smo igrali 4231 s cannavarom.

Protiv celtica smo isto igrali sa 4 iza, rile desni bek, rpg lijevi, stoperi ktc i max, vezni kaca i rog. Pa smo opet djelovali bolje nego danas, a igracki je to nebo i zemlja.

Slazem se za Bjelicu da je mjenjao formacije i da mu je tu sigurno bilo lakse. Ali ima utakmica di smo igrali s 4 iza prosle sezone pa smo izgledali puno bolje defanzivno nego veceras ili protiv lilea ili celte ili betisa. A obrana nam je stvarno bila kriminalno uzasna prosle sezone - rile, max, ktc, mmae, rpg lijevi bek, ademi koji nemre igrat 30 minuta…. Mi smo ove sezone u europi bar u svakoj tekmi primili gol, od Malmoa, fcsba, macabija itd.

Ja sam dojma da bi nam zbog svih silnih promjena u kadru obrana ipak trebala biti znatno jaca i bolja nego prosle sezone. Trebali bi biti trkacki jaci. Ali mi to u europi ne vidimo… nema komplaktnosti, na terenu obicno izgleda kao da suparnik ima igraca vise, trkacki i agresijom se jako tesko nosimo sa suparnicima. Sve suprotno od onoga sta se ocekivalo od ove ekipe.

Nije problem izgubit, ali je problem tako nekako lako past. I uz sve silne promjene je meni nedopustivo da skoro gubis 0:3 od Genka doma na poluvremenu. Pa ne pricamo o Barci, Realu pa ajde. Pricamo o trenutacno sedmoplasiranoj ekipi Belgije.
  • Thor
    2k
    a jebiga kad je tak i izgledalo i bilo. Nisu ovi nis posebno a mi smo karakterno se tak postavili iako za isto nije bilo mjesta. No cudi me jedino da kad se vec vidlo da se moze bolje,vise i jace da se to nije iskoristilo dodatnim angazmanom sa klupe. A realno mislim da je Livi trebao onaj ubac za prvi gol na vrh peterca bar izac i boksat.
    Al dobro valjda smo nekaj opet naucili :lol: kak bi trener reko!
  • Peškaman
    8.6k
    Razočarenje,u Europi smo jednostavno loši i ove sezone nemamo što tražiti u EL. Trenutno smo razina KLe.
  • rioda
    14.1k
    Od 6 dok jos nije pocela tekma pa do 40 stranice (trenutno zadnje) sam sve preskocio i nisam nista citao od komentara...Thor

Ja sam baš čitao postove prije utakmice. Svi su bili oduševljeni sastavom
  • Thor
    2k
    pa da to velim...sve zz top i hajp i onda sigurno cuda u medjuvremenu da niko ne valja pa sam zato sve i preskocio!
  • Zvonkec
    509
    Vidim da se ljudi bune na varelu a tišina je za domingeza dečko je uvjerljivo najgori igrači u svih 5 europskih potopa ak mu računamo i ovo danas ima 3 autogola a barcelona ima 30% od njegovog transfera ako ćemo na kraju uopće bit u plesu s njim možemo se lupam u guzicu ali doći će varaždin pa bu opet van dijk. Od hnl-a njemu cijena nebu rasla na visine koje očekujemo a u europi je torrente za njega gvardiol. Neznam jel to samo u glavi problem ili dečko ima opasne limite čim je igra brža i zahtjevnija
  • Crusades
    22.2k
    Sad pogledao sažetke... prvi gol je mogao Beljo bolje reagirat u obrambenom skoku. A i ne zanam kak je u onoj gužvi ostao sam.

Drugi gol Mišić ispada duboko na njihovoj polovici, ne radi faul, Valinčić trči uz igrača ne radi faul. Na odbijenoj lopti od Mckenne nema ni jednog veznog. To ne prolazi u Europi.
  • Thor
    2k
    A i malo mi je neugodnjak da smo mi nasamarani od prosjecne ekipe i to doma, a Rijeka recimo dobila u gostima a Zrinski doma recimo igrao 1-1 sa Palaceaom. Ne usporedjujem ni timove ni jacine samo rezultat. To nis ne znaci jer se igraju uzvrati i mozemo svi proci ili ispasti ali jbg.malo se ne osjecam dobro s tim da smo opet dobili doma po lampi
  • scooniepenn
    6.4k

Mislim uz svo duzno postovanje svakome, ali ako nekome treba objasnjavati da izuzev Fenera imas 2:15 i svih 5 uvjerljivih poraza protiv ozbiljnih ekipa i da ova formacija ocito u Europi ne funkcionira onda ja stvarno ne znam. Nas trener nije iskljucivi krivac za danasnji poraz, jer ozbiljne ekipe zabijaju ono sto mi nismo u stanju, ali bome bih njega pitao kako to da ne mozemo protiv jednog Genka pola sata odigrati presing. Mi protiv ekipe ranga Genka igramo cijelu utakmicu srednji blok kao da je nasuprot konbinacija Reala, PSG-a i Cityja. Optimist sam po prirodi, ali ovo kako mi izgledamo u Europi ove sezone je meni stvarno ispod svake razine. Bas sam duboko razocaran i posran klipsao onako pokisao i promrznut prema autu.
  • Navijač Dinama
    11.7k
    1. Usporedba kvalitete ekipe prošle i ove sezone se može svest na to da su prošle sezone prvotimci Dinama bili Petar Sučić koji je prvotimac Intera, prve ekipe Serie A i Martin Baturina, koji je prvotimac trenutno šeste ekipe iste te Serie A koja se bori za mjesto za ić u Ligu prvaka, te u ligi koja je nekoliko nemjerljivih klasa iznad HNL-a uvijek bila.

2. Zamjene su im bili Ljubičić koji se nije snašao nikako, te Soldo kojem je rotacija u Dinamu vrhunac karijere i Stojković koji još nema definiranu poziciju i dalje je "dužnik".
    Igrač od milion eura(Soldo) i igrač od tek par miliona eura(Stojković) u usporedbi sa igračima od vjerojatno nekoliko desetina miliona.

3. Onaj Dinamo bez Sučića i Baturine sa ovim Dinamom ove sezone mislim da su kvalitetom tu negdje, ima nešto što je bilo i ok tamo u onom rosteru i ekipi, ima nešto i što nije što trenutni Dijamo ima bolje, odnosno kvalitetnije.

McKenna je bolji od svih onih stopera tada + Livi> Neva. Dominguez je trenutno nešto bolji od Bernauera, iako ima nemjerljivo puno veći potencijal od Max.
    Galešić je bolji i od Torrentea, Bernauera i pogotovo Mmaea.
    Bekovi su trenutni bolji, iako je Franjić bolji sigurno od Gode i za neku 3-5-2 varijantu bi sigurno bio od pomoći kao LCB.

Zajc je za onakvog Roga nakon onoliko lomova, ozljeda i operacija i Belcara izmislio nogomet.

Pjaca i Špikić su bolji od Varele i Topića. Pjaca je bolji i od Lisice kojeg nažalost je uhvatila gadna bolest, Špikić i nije, ali nije ni toliko lošiji. Mbuku ne znam što bih mislio. Rekao bih da se nijendovoljno pokazao sa se donese neki komlretni sud o njemu.
    Bakrar je bolji od Špikića i od svih drugih, ali od Hoxhe kad je u formi mislim da nije nitko od svih ovih pomenutih, što dovoljno govori kakva su nam onda krila.

Petković= Beljo, u najbolju ruku. Imaju oba svojih specifičnih prednosti, doprinosa, kvalitete i vjerojatno zajedniči nazivnik a to da vole pravit rolice i bicikliće ispred gole kad si u 5x boljoj situaciji da je samo šutneš. Bruno je bio puno veći team leader i na terenu, dok Beljo taj nedostatak nadoknađuje golgeterstvom.

4. E sad razlike. Prva razlika je ta što mislim i gotovo sam siguran da skoro sva četiri trenera,( iako mi Cannavaro nije pokazao ničim da je bolji od Kovačevića) koja smo imali prošle sezone su bolji od trenutnog Maria Kovačevića za kojeg mislim da je trenutno ovo max-maxiuma što se njegovih taktičkih zamisli, igre, motivacije i izvučenog iz ekipe tiče.

Druga bitnija razlika, ta ekipa je zalaganje i trud imala u svakoj europskoj utakmici. I šurili su Salzburga, Slovana, Celtica i Monac držali na konopcima, pukli Milana, i nisu se osramotili protiv Dortmunda ni još jačeg i elitnijeg Arsenala. Dok je HNL već bio nažalost druga priča, sad je bojim se to skoro obratna priča.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet