• prefontaine
    6.9k
    Mislim da su ipak u pitanju navijači Mladosti 127
  • NKDZ86
    7.6k
    organizirat plavu noć ili nešto u Karinu
  • Thor
    2k
    https://www.vecernji.hr/sport/josko-jelicic-je-taknuo-u-osinje-gnijezdo-zna-se-tko-stoji-iza-svega-a-potez-ht-a-je-zalostan-1934913
    ...eto. Ne pusim bas uvijek Jeliciceve analize ali zna biti nekad zanimljiv i britak.
    Ali eto kad je dirnuo u "osinje gnjijezdo" kako vele ilitiga u NH i to sve...Max se ispricava i daje mu packe.
    Jos je jedna zanimljiva recenica neki dan mi upala u usi...u jednom podkastu, relativno pristojnom, analiza proslog kola i gost iz Splita, koji kolko sam skuzio radi isto za neki sportski kanal je komentirao dogadjaje u klubu sa juga, te je u jednom trenutku izjavio da...ne bi pretjerano komentirao i kritizirao nacin upravljanja u klubu i odluke radi vlastite sigurnosti vlastite sigurnosti!
    Iskreno libo me racku za njih dolje i to pomracenje uma i bolesti ali da se i na Max radi pritisak na ovaj nacin i da se ne smije nista govoriti ili kritizirati "veliki klub" s juga pa cak i od vlastitog puka je vise od bolesti.
  • Fan
    2k
    Što se manje kritizira NH i ostatak vodstva, to bolje, jer to znači manji pritisak na njih i da će što dulje ostat tu di jesu, i oni i klub, na dnu.
  • Thor
    2k
    slazem se. Neka njih takvih jos iducih 20 godina kaj se mene tice.
  • Zoran
    514
    Zato i jesu tak”veliki klub” kad im se nesmije nista reči. Oni ne kuže da ljudi u Europi koji prate nogomet nisu čuli za Hajduk, da su oni klub prvog ili drugop pretkola drugorazrednih natjecanja i to je to. S njima uopce nema smisla ulazit u komunikaciju jer su im za sve krivi drugi, ili pak suci,Mamić, hdz, centralizacija Hrvatske… svi samo ne oni sami. Al neka, mi rastemo ( nova Kranjaca, pa Maksimir, trening kamp)… a oni nek samo ponavljaju kak su bili velik klub prije 50 godina.
  • Oluja
    6.1k
    U "Sport nedjeljom" Nikola Jerkan je izjavio da je Hajduk velik klub naviknut na titule. Jerkan mi je drag igrač kao bivši reprezentativac ali ovdje se jako zajebao. Hajduk je klub odviknut od titula i tako će biti još dugo, osim ako mi zajebemo.
  • Jurki
    23.3k
    ako su oni veliki klub, kaj je onda Rijeka?
    Od pocetka tisucljeca:
    Rijeka: 2 naslova, 8 kupova
    Tifusari: 3 naslova (uracunal i naslov 2000/2001) i 5 kupova.

Teska mitomanija.. a kaj se Europe tice ovi ih pojeli za dorucak.
  • cibona
    7.8k
    Lijepo :cheer:

Opće je poznato da je bio navijač i simpatizer Građanskog. Utakmica je bila odigrana na današnji dan prije 82 godine. Igrali smo protiv mađarskog kluba Nagyvarada i pobijedili 1-0.

Za ovu sliku se već zna godinama, ne znam zašto sada to izvlače i prikazuju kao nešto loše... A naslov definitivno spada u shit of the day, uostalom cijeli članak je pisan bez imalo doze objektivnosti.
  • Mr Anderson
    17.8k
    Iskreno, ne vidim zašto bi se mi trebali ponositi što je takva osoba bila na našoj utakmici.
    Slažem se da je izvlačenje te slike zlonamjerno, vjerojatno u svrhu nekakvog jadnog pokušaja diskreditiranja našeg kluba. Ova histerija oko ustaša i partizana koju potenciraju ljevičari je vjerojatno i razlog objave.
  • The Undertaker
    9.6k
    Ne trebamo se ponositi ali se ne trebamo ni ispričavati ni opravdavati. Nadam se da to nikomu ne pada na pamet.
    Pretpostavljam da će nam donijeti kojeg (neodlučnog) simpatizera više, pogotovo u dijaspori.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.6k
    Poglavnik je često pohodio predstave i koncerte u HNK, predlažem istog trenutka da se o tome očituje ravnateljstvo kazališta
  • pešća
    1.1k
    Prodao ili poklonio Istru i Dalmaciju, a ovi današnji sve ostalo :rofl:

Niti domaćih firmi, monetarnog suvereniteta, samostalnog odlučivanja... Je li Pavelić češće bio u Berlinu nego ovi naši u Bruxellesu?
  • cibona
    7.8k
    Vjerojatno su ovim neargumentiranim i subjektivno pisanim člankom prepunom lažnih moralističkih sintagmi i ocrnjavanjem svega hrvatskog pokušali po ne znam koji put diskreditirati naš klub, ali u mojim očima oni su napravili upravo suprotno :cheer:

Ponosim se. Dinamo je oduvijek bio hrvatski klub.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.