• C@ptain Koons
    366
    Jel to govedo ima FB? Ne nalazim ga, možda me blokirao :rofl:
  • Oluja
    6.1k
    Ova balega sad omalovažava slavlje na trgu, a selektivno zaboravlja koliko je navijača bilo na proslavama naslova u mandatu njega i one druge spodobe.
  • DrRatoljub
    466
    To sam već pisao, ali Antolic je netko o čijim se katastrofalnim (korumpiranim) odlukama premalo piše zbog promjena zadnjih godina. Svi seru po Maricu, a zaboravlja se tko je plaćao velike transfere i davao višegodišnje ugovore raznoraznim propalicama i parazitima.
  • Robi T
    357
    Antolić piše kao bivši predsjednik Uprave koji je bio blizak Mamićima.
    Kada je presuda o izvlačenju love postala pravomoćna odjednom je bilo "pujpike nismo više frendovi".
    Nakon toga se pokušao pokazati kao legalista. Jedino kaj je tada pozitivno napravio je da je sam otišao.
    Naravno da mu smeta i novi Statut i novo vodstvo i sve novo kaj se događa u Dinamu.
    Da sumiram,piše iz pozicije uvrijeđene frajle.
  • ElDorado
    10k
    "Seminar tattićevaca ovod" najjači komentar Izbornika na Antolićevoj FB stranici hahahaha.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.