• Kujtim Shalla
    8.7k
    Stari bolje i to nego ništa, on in je rekao da ne misli produžiti i to je to. Insistirao je da sam ide tovar . Jedino da se od ljetos nije javio neko ozbiljniji od titinog Hajduka nije mi jasno. Njima će biti najbolji stoper a kod nas realno svi su bolji od njega . Stvarno čudno da se nije neko drugi pojavio za Marešića.
  • Omake
    15.9k
    Par Raci i Maresic ti garantira Hajdug koji jako teško brani svaki indirektan defenzivni prekid. Pogotovo ako budu igrali Sigur Maresic Raci Hrgovic Krovinovic Hugo Almena, Pukstas Rebic, i Sego. Tu samo Pukstas igra odlicno glavom za svoju poziciju i Rebic prosječno. Nije mi jasno kako netko može graditi momčad s tako očitim felerom.

c5yA3XQ.png
  • Noel
    19.4k
    Još jedan lažni mesija u nizu, kako bi rekao (papak Zizi) dame i gospodo Dario Marešić. Prosječan HNL stoper koji nema ni jednu ozbiljnu ponudu iz Europe i svijeta unatoč tome kaj ga se može dobit za siću.

Samo me interesira kaj vele za njega djeca i mladež sa otoka Cipra..
  • rakurs
    2.6k
    Pričajući s nekoliko hajdukovaca dobio sam dojam da nisu nimalo impresionirani Racijem, dapače, smatraju ga najlošijim stoperom u kadru. Sumnjam da će on igrat s Marešićem, prilično sam siguran da će to biti Šarlija.
  • Crni86
    19.9k
    Nisu li i maresic i raci ljevaci?

Edit. Moj bed, nisu. Maresic je desnjak.
  • Danko
    2.8k
    Marešić se već u subotu počeo navikavat na ono što ga čeka :smile:

IMG-20260217-093416.jpg
  • Noel
    19.4k

Apropo ove slike, volim kod Belje vidjet ovo "starinsko" bez glume i iskreno slavlje gola, samo stisnute šake trk i sreća. Nikakvi plesovi, pokazivanje uha, prezimena na dresu, poziranje sa igračima i ostale maloumne retardacije. Na videu ovog gola se to i još bolje prepoznaje.
  • Droljo
    25.4k

I kad je dodao vidoviću za gol isto je proslavio kak spada. Stalo mu je.
  • Bernard
    1.2k
    Napokon sam skužio neki Omakeov graf jee.
    Dominguez ima više zračnih duela od Mckenne, zanimljivo..
    A i fora je da goričini Filipović i Perić imaju više od Šarlije i Marešića.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.6k

Čekamo da rekreira Šuker proslavu u polufinalu SP
  • nemapredaje
    6.8k

McKenna ih ima više, ali Dominguez ima bolji postotak uspješnosti.
  • Plava balada
    85

Ja sam se više iznenadio kad sam skužio da je Dominguez viši i od Galešića i od McKenne, nije tako robusno građen pa mi nije tako djelovao na prvu.
  • ElDorado
    10.1k
    Mckenna je ipak viši 1 cm iako su oprečni podaci. Po TMu ima 191 cm a na drugim mjestima piše 188 cm. Al sva tri su u par cm.
  • wolfgang14
    3.5k
    Nikakvi plesovi, pokazivanje uha, prezimena na dresu, poziranje sa igračima i ostale maloumne retardacije.Noel

Kad sam ovo pročitao ovo mi je došlo u glavu, majko mila, dan danas se počnem trest kad vidim ova slavlja. Odvratno, baš teški cringe

o-30414968-1024.webp

2577067.jpg

edit: nepopularno mišljenje ali pukštas mi je daleko ljigaviji od sigura
  • Paggini
    76.1k
    Koji jebeni kriplovi, majko draga.

Još uvijek mi je najdraže slavlje svih vremena mahinalno trčanje Fabia Grossa nakon zabijanja švabama 2006., zlatni standard bilo kakvog slavlja, toliko mi je prirodno, euforično, baš sve što nogomet treba biti, a ne ovo izigravanje imbecila.

I nastavno na to, Beljina slavlja su kultna već sada
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube