• FazeN
    5.6k
    nije Maresic neki spektakl stoper, ali se stvarno pitam kaj ti nogometasi imaju u glavi? Slamu?
    Otici u tak usranu i toksicnu sredinu
    Jurki

Marešić je navijač Hajduka.
    Tako da ništa čudno.
  • Z brega sam
    266
    Marešić bu od kvalitetnog stopera Iz Istre, postal šrot-prosjek stoper za sezonu i pol v tom dolje delulu okruženju.
  • Ivdzo11
    9.2k
    Inače, valja spomenuti i kako se, osim izglednog transfera Darija Marešića u Hajduk, u Puli ovog ponedjeljka radi na još jednom poslu. Naime, Logi Hrafn Róbertsson (21) uskoro bi trebao svoje talente odnijeti u švedskog drugoligaša IFK Varnamo. Islandski stoper ove je sezone u svim natjecanjima ostvario 11 nastupa, a odšteta za njegove usluge trebala bi biti slična onoj koju će Istrijani dobiti za svojeg kapetana, što znači između 150 i 200 tisuća eura.
  • fakin
    3.1k
    nadam se da je naš klub potaknuo podizanje ove optužnice
  • Droljo
    25.3k

E tooooo! Taj mi je naj odvratniji ostatak mamićevih isprdaka. Čak gnusniji od pandura. Nek si jebe mater.
    Moje mišljenje.

Nego, jel može mene neko tužit od njih za droljenje po forumu? :snicker:
    Da nebi ko Fazeov Facebook završio...
  • Zagi
    15.4k
    "Znam da je onaj koji je to prijavio u međuvremenu odustao od prijave", rekao nam je u telefonskom razgovoru Svetina ne želeći ništa više komentirati.

Hahaha, čitamo scenarij iz Sopranosa ili kaj?
  • Marktwain
    1.2k
    Ak ti nisu oduzeli člansku zbog Tommya, onda je tvoje droljenje bezopasno.
    Purgerski pozdrav.
  • criticus
    6.2k

Da citiram jednog zonaša: absolutne sam šokeran.

"Znam da je onaj koji je to prijavio u međuvremenu odustao od prijave", rekao nam je u telefonskom razgovoru Svetina ne želeći ništa više komentirati.

Izgleda da je kasnila uplata.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube