• rokikaciga
    11.5k
    Sad ne znam jel bih napisao da je Grgic potpisao za NK Slaven Belupo..kaj ce Farmaceuti rec da komentiramo njih...
  • Warrior
    88
    izvrces, tko je reko da se ne pise. Ja vas napustam, a vi slobodno secirajte u kojoj je pozi Segi lijevo uho za vikend ako zabije i zasto nije par milimetara nize ili zasto Fruk koristi krivi gel za kosu, nesto mu je masna. Pozdrav
  • mali M
    9.6k
    Ja vas napustamWarrior

oh ne! anyways..
    nikad nisam shvaćao ekipu koja protestno napušta otvoren forum na kojem nisu bili prisiljeni biti..

daj ljudi gledajte teme u kojima se piše.. pa hnl tema je bar tolerantna za upise o ostalim hnl klubovima, šta se durinjate odma.. il preskoči upise o šeginoj frizuri..
    pa ja nemrem vjerovat kak smo postali osjetljivi na sve ko curice..
  • Paggini
    76.1k
    Glupo je pričati o slavlju Šege, glupo je pričati o krivom autu tovara protiv Gorice, glupo je pričati i o pogledu kojeg je Šarlija dao preplašenom sucu. Sve je to glupo ko kurac, ali zato i postoji ova tema da ispucamo svu našu mržnju i bijes prema tovarima, da se ne prelijeva na ostatak foruma.
  • Droljo
    25.4k
    nikad nisam shvaćao ekipu koja protestno napušta otvoren forum na kojem nisu bili prisiljeni biti..mali M

Mislim da kolega napušta raspravu samo :lol:
    E mini M jesi drama kvin :eyes:
  • mali M
    9.6k
    Mislim da kolega napušta raspravu samo :lol:
    E mini M jesi drama kvin :eyes:
    Droljo

neznam.. zvučalo je baš dramatično!
    ja sam drama kvin.. idi se napucaj špeka, pričaš bedastoće na prazan želudac!!
  • Droljo
    25.4k

Baš sam sa ručka...
  • mali M
    9.6k
    ja sam baš roknuo proteine, idem izudarat sad nešto suho da se uravnotežim!¨

p.s. kakav ti je to ručak u četri sata.. pa droljo moj u četri možeš eventualno udahnut nešto za zub, nikako tako kasne ručkove!
  • fakin
    3.1k
    čisto da vidite koliko su utjecajni tovari: https://www.index.hr/sport/clanak/ht-se-ispricao-zbog-neprimjerenih-izjava-u-emisiji-maxsporta/2761762.aspx

HT se ispričao zbog neprimjerenih izjava u emisiji MAXSporta

U pojedinim emisijama i komentarima emitiranima na MAXSport kanalima mogu se pojaviti osobni i neprimjereni stavovi pojedinih komentatora. Nažalost, to se dogodilo i u emisiji Studio SuperSport HNL emitiranoj 15. veljače ove godine.

Izražavamo žaljenje te se ispričavamo svima koje su takve izjave mogle povrijediti. Kao izdavač MAXSporta i uredništvo, u potpunosti se ograđujemo od takvih istupa. Od sportskih komentatora koje angažiramo očekujemo stručne sportske analize i komentare, a ne komentiranje unutarklupskih odnosa i klupskih politika na neprimjeren način, osobito ne kroz osobne diskvalifikacije i napade na pojedince.

Još jednom naglašavamo da se ograđujemo od takvih izjava komentatora, koje ne odražavaju stavove uredništva i izdavača."

Premda iz Hrvatskog Telekoma nisu jasno naveli zbog kojih se točno izjava ispričavaju, "komentiranje unutarklupskih odnosa i klupskih politika na neprimjeren način" najvjerojatnije se odnosi na izjave Joška Jeličića o stanju u Hajduku.

Zatim je otvoreno zagovarao odlazak Našeg Hajduka: "Želim čestitati rođendan Hajduku i parafrazirati šjor Stanka Poklepovića. Zamolio bih ove iz Udruge Naš Hajduk da nas ostave njihove ideologije i učenja demokracije i neka idu ća i ostave nas na miru. Imali su priliku tijekom 15 godina. Troše Vučevića, Kalinića, Tudor je također bio bezvezan trener, Leku su potrošili...
  • NitkoBitan
    35.5k
    Taknuo u osinje gnijezdo.
  • ElDorado
    10.1k
    Rošavi prijeti tužbom il gepekom
  • Jurki
    23.3k
    Jebiga tak dugo dok je sponzor lige i tovara isto sranje.. nebu se nist promijenilo.

I produkcija i sponzor lige - tesko smece.
    Pusteni u javnost razgovori u var sobi.. nikome nista.

Mater im tovarsku jebem.. jest ce smrdljive fritule jos jaaako dugo.
  • criticus
    6.2k
    Pa s ovim ispadaju jos smiješniji ili crnji ovisno kako postaviš. Kakvim se pizdarijama oni bave, neka ih još 100 godina. Ništa bolje nam nebi moga poželit.
  • Crni86
    19.9k
    Znaci covjek je reko svoje misljenje da sustav ne valja, odosno da oni na celu sustava ne valjaju i ovi se ispricavaju.

Niti je bilo ista vulgarno receno, da je bila neka vredaona pa bi covjek razumio. Meni je sasvim normalno da se komentira i vodstvo i da se iskaze svoje misljenje. Pa sasvim mi je normalno da netko kaze da vodstvo dinama/osijeka/gajduka ili nekog petog ne valja zato zato i zato. To je konstruktivna rasprava…. Trebalo se apostrofirati i grozno vodenje osijeka, pa i neku ne motiviranost hrvatskih klubova za sto boljim plasmanom. To je sve dio nogometa, od tog vodstva sve pocinje…

Jela je dosta kontraverzan, ali covjek jos kao otvoreni hajdukovac kaze sta ga kao hajdukovca smeta i ovi se ispricavaju :lol: pa jebote ko da smo u koreji

Uskoro ce se i suci ispricavat za dodjeljen zuti, penal, faul…. Suparnicki igraci na poljudu kad uzmu hajdukovcima loptu se moraju ispricati… mozda smo stvarno u matriksu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet