• NORTE
    22.6k
    Zadnji put se isto tako govorilo da idu dole na klanje nakon što su popili 5 komada u Solunu pa su tovari spašavali bod u nadoknadi.Klenx

Rijeka je stvarno solidna pa čak i kvalitetna, bez obzira kaj idu na Cipar prije oni mogu osvojit nešto na Poljudu.
    Hajdug je bez Rebića, izgubili od prosječne Istre i Gorice tako da i nisu u nekom momentumu i velikoj formi.

Pred vječni derbi na Poljudu Hajdug ima puno teži raspored.

Hajdug: Jadranski, Varaždin i Rujevica kup.
    dinamo: Varaždin, Gorica, Kurilovec (i dakako 2x Genk :cool:)

Naravno da bi bilo idealno da odemo u Split s više od +5 i da guba taman pred derbi ispadne u Rijeci.
  • Hnlovac
    4.3k
    Hajduk nema 3 pobjede u zadnjih 5 godina koje zasluzuju ovakvu sliku
  • NORTE
    22.6k
    dan danas se počnem trest kad vidim ova slavlja. Odvratno, baš teški cringewolfgang14

Jedan od razloga zašto prezirem Šegu, te proslave golova.
    Šokiralo me da je jedno vrijeme bio vodeći strijelac sezone.
  • Warrior
    88
    Čime se vi zamarate.
  • wolfgang14
    3.5k
    Čime se vi zamarate.Warrior

?
    Gdje vidiš da se iko zamara?
  • Ludovic IX
    10.6k
    nije marešić u istri imao dobre ocjene zbog defanzive.. oni misle da će sad najedanput marešić iz svojih 16 razigravat.. to je lani išlo u istri ali samo kad su igrali protiv jačih od sebe di su protivnici viosko stajali.. tu igraju 4 takve utakmice.. sve 4 protiv nas..
  • rokikaciga
    11.5k
    I to predosjecam da ce Kova spustit zadnju liniju i ubit ikakvu mogucnost lopti iza zadnje linije. Nakon polusezone se Kova odlicno prilagodava protivniku i to odlicno defenzivno izgleda u HNLu.
  • Omake
    15.9k
    Koliko je Vukovar pogodio sa Čabrajom, toliko je Osijek promašio sa Sopićem.

vgjvVko.png
  • rokikaciga
    11.5k
    Nesto je trulo u drzavi Madarskoj
  • E46
    2k
    da genijalno samo ja kao ja takav nogomet ne zelim da mi igra klub za kojeg navijam, ali dobro to sam samo ja.
  • Zagi
    15.5k
    Svake sezone od kada pratim ovaj klub odigramo barem desetak takvih utakmica.
  • Paggini
    76.1k
    samo ja kao ja takav nogomet ne zelim da mi igra klub za kojeg navijam, ali dobro to sam samo ja.E46

Hajdug igra 10 godina svaku utakmicu ekstremni bunker i zabiju kurčev gol iz krumpira za 1:0

"Šta mi ko debili napadamo i oni se brane i samo zabiju"

Mi odlučimo igrati srednji blok i prepustiti loptu tim analfabetima jer neće ništa napraviti s njom

"Ovo nije Dinamo"

Dajte se odlučite ljudi
  • Warrior
    88
    vidim. Odvratno, prezirem, teski cringe i jos mnostvo slicnih izraza zbog nekakvih gluposti, pa koga uopce to zanima kako njihovi igraci slave.

Ne zelim da nas se sve stavlja u vrecu, ako netko sa strane uđe na ovaj forum (nisam siguran je li otvoren za sve ili samo nas registrirane), ima sto vidjeti. Seciranje svake gluposti kod protivnika, opterecenost svakim njihovim potezom, moje je misljenje da moramo biti iznad toga, inace ispadamo jednaki pacenici kao i oni.
  • NORTE
    22.6k

Daj se opusti, još najbolje da brinemo što će o našim komentarima mislit iskompleksirana luzerska guba koja patološki mrzi sve što ima veze s nama.
    Desetljeća mržnje i agresije prema svemu našem, još najbolje da se ustručavam napisati što mislim, a i neš ti mišljenja forumaša.
  • wolfgang14
    3.5k

Bio sam napisao sličan komentar ali sam obrisao jer bi skrenuli s teme ali da, sve stoji kaj si reko

Ne znam zakaj se uvijek nađe neko ko ne želi da se u 1.HNL temi piše o hajduku i tovarima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet