• Mali Zeus
    20.2k
    Veliki transfer za tovare, najbolji stoper u ligi.

Tak će se pisati.
  • Ludovic IX
    10.6k
    kao prvo, valjda imaju ambiciju bit 4. ili 5. A ne 7. ili 8... a vjerujem da je razlika u nagradi T-Com-a veća izmedju 4. mjesta i 8. mjesta nego su dobili za marešića a borili bi se za europu i dodatne eure.. ovako su rasprodali sve i bit će kanta ali boli me tuki za njih.. trebamo ih dobit u puli i mir
  • Efes Pilsen
    14.9k
    Al je ne znam sta se dogadalo izmedu njih i Maresica na ljeto, a jos manje sad. Nije vrag da su do sada bili ambiciozni i sad pregrizli govno za 200 tisuca eura. Tko zna kakvi su dogovori tu bili, pa pise se da je lik hardcore hajdukovac.
    Poticali smo Valincica i Lisicu da zavrcu ruku Istri sad kad to Maresic radi odjednom je manjak ambicija. Ne slazem se, dogovor je neki morao bit.
  • Ludovic IX
    10.6k
    nismo mi za ovu dvojicu kikiriki dali ko što tovarske pičke daju istri i a ovi pristaju
  • Efes Pilsen
    14.9k
    Nisu ni bili 4 mjeseca pred istek ugovora. Kazem, ne znam sta se dogadalo na ljeto, ali propao je dogovoren transfer, tu su to potvrdili malo eminentniji forumasi od Fazea. Cisto sumnjam da je Maresic samo rekao ko ga jebe ako je palo na cifri i placanju. Tu se, da ga jebes, nesto moralo dogovorit.
  • rokikaciga
    11.5k
    Nama bi Maresic bio cetvrti stoper, a tamo se vodi kao spasitelj Ajduka. Smjesno.
  • ElDorado
    10.1k
    Liku istjece ugovor, ulovili su jos 100-200k ne znam cemu toliko price oko toga. Logican potez Istre a tovari odgrizli od Mlacicevog transfera. Kolko su u kurcu kad nisu imali ranije.
  • Ludovic IX
    10.6k
    ali 200k nije cifra ni koja je istri goli život. a ovaj im je kapetan.. nije isto prodat igrača za finu lovu ili za kikiriki. nama su prodali za cifre s kojom si pune proračun.. ovog su prodali za njegovu plaću i odrekli sa svake ambicije... a zaradili bi više sa ulaskom u ECL i 4.mjestom nego 7. mjestomk i prodajom marešića
  • ElDorado
    10.1k
    Ma nemaju oni te ambicije. A Lisica i Valincic su imali dugogodisnje ugovore.
  • skener
    7.2k
    Varaždinac Leon Belcar vraća se u metropolu. Nakon što nije uspjela epizoda u Dinamu, nova prilika za desetku Varaždina ukazala se na Kajzerici. Kako Germanijak doznaje, igrač je pristao na odlazak u Lokomotivu a i klubovi su vrlo blizu dogovora. Još uvijek nije jasno hoće li biti riječ o transferu ili posudbi s obavezom otkupa
  • Crni86
    19.9k
    Vidlo se u subotu zasto je Maresic igrac za tovare. Nije se gasio, vise je prico sa Ercegom nego sta je igro.

Bit ce idealan za njih.
  • Teofil Kateran
    3.8k
    Istra je puno izgubila u ovom roku u obrani. Marešić i Koski su poprilično respektabilan stoperski par, čak izuzev Dinama bi vjerojatno obojica bili u prvih 11 svih HNL klubova osim Dinama.

Nije Marešić nikakva bomba ili spektakl od transfera, ali je zasigurno bolji od Šarlije, Racija i Skelina.
  • Jurki
    23.3k
    nije Maresic neki spektakl stoper, ali se stvarno pitam kaj ti nogometasi imaju u glavi? Slamu?
    Otici u tak usranu i toksicnu sredinu.... a mozes birati kam hoces ici. Jos bi kuzil da je stranac, pa nema pojma kam ide..
  • Ivdzo11
    9.2k
    S dolaskom nove predsjednice u Osijek, stigla je i lova! Kako Germanijak doznaje, prvotimcima Osijeka danas je na račun sjeo novac za dva mjeseca. U idealno vrijeme, taman na slobodan dan pa imaju dovoljno vremena riješiti sve obaveze.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet