• serbus
    5.8k
    Hvala za temu aktivizam , vidim da je otvorena.
    Baš guštam u toj temi i svako jutro me veselilo vidjeti neki novi grafit u zemlji a i šire.
  • Miro93
    2.8k
    Ne znam gdje bih napisao pa ću ovdje...

Nadam se da će klub ubuduće napisati točno vrijeme otvaranja stadiona. Već nekoliko utakmica piše krivo vrijeme za sjevernu tribinu pa onda ljudi koji dođu čekaju bezveze. Znam da nekome tko ovo čita sve to ispada glupo, ali evo primjer je zadnja utakmica sa Istrom gdje je pisalo da se sjever otvara u 13 sati, a otvorio se u 14 sati. Vjerojatno će neki to ovdje ismijati i reći da se u tom slučaju može otići na pivu u kafić, a i većina dolazi unutar sat vremena prije utakmice, ali kažem, za one koji vole doći kad se otvori bi bilo u redu da se napiše.
  • NKDZ86
    7.6k
    ko dođe na takve tekme 2h prije početka, svaka čast, kapa dolje
  • Miro93
    2.8k

Ima i takvih, ali nije poanta u tome. Neka se otvara i sat prije, ali neka se to napiše.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.