• prefontaine
    7.1k
    Ekipa, stvarno ne znam gdje bih ovo napisao, ali ovo više nije normalno i svakog normalnog dinamovca i zonaša ovo maksimalno tjera od ovog foruma.

Ok, prihvatio sam da postoje "navijači" Dinama koji preko TV-a gledaju uživo i komentiraju svaki posjed Dinama. Koliko sam shvatio, to su ljudi koji nisu na utakmici, zbog tko zna kojeg razloga, ali nisu ni tako društveni pa nemaju ekipu s kojom gledaju utakmicu. Nisu oženjeni, niti imaju djecu, pa si, jbg, Dinama gledaju sami u tišini doma svojega, pa imaju dovoljno vremena i za gledanje utakmice preko TV-a i za komentiranje svakog napada, svakog poteza, svakog krivog dodavanja i svakog nerezonskog šuta. I OK, prihvaćam to, takvi ljudi, jbg, nismo svi isti. Prihvaćam i da u 18.minuti utakmice imamo 10 ispisanih stranica uživo praćenja, iako i sam ne znam kako. Ali kažem, nismo svi isti, i prihvaćam.

Ali ono što nikako, ali nikako ne mogu prihvatiti, jeste kada igra Hajduk. Baš Hajduk. Ne Rijeka, ne netko tko nam je blizu, već Hajduk. Da, jesu nam rivali, da jesu nam najmrži protivnik, da, najveći gušt je njih pobijediti, da, imaju poguranac i od medija i od sudaca. Ali brate mili, kad oni igraju, Zona je nečitljiva. Tada svi znaju kad će past gol, tada svi znaju da će protivnik skinut gaće, ili dobit crveni, ili napravit penal ili zabit autogol. Ma sve stručnjak do stručnjaka, čak znaju u kojoj će minuti sve to biti. Naravno, ako se njihove prognoze ne ostvare, jbg, "uj'o vuk kenjca", idemo dalje, a ukoliko se ostvare, od njih ne možeš ostati idući tjedan dana. Stalno se vodimo onom "Nismo isti", ali brate moj, prateći ovu temu dok igra Hajduk, ne da nismo isti, nego smo 100 puta gori.

Zona je čitljivija kad Dinamo gubi 3:0, nego kad hajduk vodi 1:0, bez obzira na protivnika. Dajte ljudi, okrenimo se prema sebi, gledajmo sebe i tražimo način na koji ćemo svojim doprinosom učiniti Dinamo još većim nego što to stvarno jeste. Ovako ispadamo kao zgubidani koji imaju kompleks klubića koji 20 godina nije osvojio naslov.

Dinamo Zagreb Iznad Svih! (#/d)
  • vjeko1701
    23.1k
    Tema je 1.HNL, oni su povjesni rivali i ove sezone glavni konkurent. Od svih profila koji pišu na forumu, ispod 10% se tako zna raspisati tokom njihovih utakmica.

Imaš ljudi koji iz praznovjere znaju bacati pile naopako. Imaš ljudi koji su van hr. i nemaju nešto Hrvata i dinamovaca oko sebe pa im je ovo mjesto gdje mogu s drugima pratiti i naše utakmice i HNL. Prošlih sezona nije bilo toliko manje kad je igrala Rijeka, samo eto, ove sezone su na -19 pa nisu nikome toliko zanimljivi.

To da je Zona čitljivija dok mi gubimo, probaj biti moderator tokom jedne od takvih utakmica. Gore sve teme, svi udaraju di god stignu, em po klubu, em po igračima em jedni po drugima.

Dok se piše unutar pravila i unutar prikladne teme, ne znam kaj točno očekuješ.
  • Zagi
    15.8k
    Meni ide na onu stvar njihovo spominjanje između tekmi. Ono, imaju novi hastag i slične pizdarije.
    Ali usred tekme? Ne znam kak je zona nečitljiva? Sve za dinamo relevantne teme su čitke , a njih hate-watchamo na HNL temi.

Jednom kada nebudu imali šanse neću minutu njihovih tekmi gledati, a time niti komentirati.

Naša prednost u odnosu na drugog u prvenstvu je ove sezone vezana za njih i time su nam njihovi rezultati bitni. Dok to ne prestane biti bitno.
  • Paggini
    76.9k
    Ne ulazite na 1. HNL i riješili ste si sve probleme
  • Zagi
    15.8k
    To nije rješenje.
  • Paggini
    76.9k

Pa daj mi onda riješenje? Zabranjivanje pisanja o tovarima na temi 1. HNL? Brisanje teme 1. HNL?
  • Zagi
    15.8k
    Mojih se mjera Staljin nebi posramio.

Al da mi se čita dnevni izvještaj iz tovralenda, ne čita.
    Mogu nikada ne ući u temu, stoji da je to svojevrsno rješenje. Ali preferirao bih da korisnici temu gledaju kao "HNL iz prespektive dinama" ako kuziš kaj hoću reći.
  • Sava Krpa
    817
    Sama svrha postojanja foruma kao takvog je iznosenje mišljenja koje su Bogu hvala različiti ali da ne bi bilo sve na jednoj temi netko se sjetio sve ih podijeliti i dati im nazive i svrhu. Mozda netko dok piše za vrijeme tekme tako lijeci zivce i frustraciju, netko pokušava biti objektivan, netko trolla, znaci svi smo tu vise manje radi Dinama ali po meni ljepota i draž foruma baš i je u tome da kad čitaš neke teme pomislis " koji k sam ja upravo procitao"!
  • marcio amoroso
    49.4k
    Vodim ovaj forum uz par prijatelja od prvog dana i u jednu stvar sam siguran milijun posto. Nikada, ali baš nikada nije moguće svima ugoditi. Radimo onako kako mislimo da je najpametnije, ali jednostavno na ovoliki broj forumaša nije moguće da bude sve svima po volji.
  • Noel
    19.6k
    Vodim ovaj forum uz par prijatelja od prvog dana i u jednu stvar sam siguran milijun posto. Nikada, ali baš nikada nije moguće svima ugoditi. Radimo onako kako mislimo da je najpametnije, ali jednostavno na ovoliki broj forumaša nije moguće da bude sve svima po volji.marcio amoroso

Ne znam zašto bi trebali nekome ugađati. Vi koji vodite, vodite onak kak ste to zamislili, kome se ne sviđa nek ne čita i ne sudjeluje, vrlo jednostavno.
  • Zagi
    15.8k
    Lik, tema se doslovno zove prijedlozi-kritike-pohvale :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.