• rioda
    12.7k
    Tu sam na forumu nekakvih pola godine, ono sto sam primjetio je pad kvalitete rasprava na temama. Ne znam je li i prije moga vremena na forumu bilo tako, ali mi je dojam da kvalitetnih rasprava ima sve manje. Broj ljudi koji tu liječe svoje frustracije je ogroman i to onda dovodi do situacija da svako malo dolazi do glupih i bespotrebnih svađa gdje si ekipa onda međusobno lijepi etikete i uništava teme bezveze.Ljubo

Broj onih koji liječe frustracije je sve veći, a broj onih koji kvalitetno i argumentirano pišu sve manji
  • Praskaton
    5k
    Broj ljudi koji kmeče kako je šizofrena situacija na forumu,kako se samo širi negativa i sere je sve veća.
    Aposlutno su iritantniji od ovih gore navedenih.

Skrolaj dalje ignoriraj ako ti smeta drugo misljenje ili mu odgovori.Samo nemoj kukat i posprdno komentirat kako je to forumska struka jer si dio toga.
  • deda
    42.8k
    Slažem se s vama mada se to više manje odnosi na temu "transferi". Rekao bih da većina drugih tema funkcionira dobro.
  • Tvrdica McTvrdi
    4k
    Skrolaj dalje ignoriraj ako ti smeta drugo misljenje ili mu odgovori.Praskaton

This. Mislim da bi generalno "ljepše" izgledalo da se više baca ignor na ono kaj ti se ne sviđa nego ovako beskonačno reply. Postoji li tehnički način za tako nešto izvesti je drugo pitanje
  • Brusa
    3.9k
    Postoji li tehnički način za tako nešto izvesti je drugo pitanjeTvrdica McTvrdi

Ne postoji. Već više puta odgovoreno
  • vjeko1701
    22.1k
    I meni se cini da je kolicina ljecenja frustracije u zadnja dva-tri mjeseca bas jako porasla.rokikaciga

Tu sam na forumu nekakvih pola godine, ono sto sam primjetio je pad kvalitete rasprava na temama. Ne znam je li i prije moga vremena na forumu bilo tako, ali mi je dojam da kvalitetnih rasprava ima sve manje. Broj ljudi koji tu liječe svoje frustracije je ogroman i to onda dovodi do situacija da svako malo dolazi do glupih i bespotrebnih svađa gdje si ekipa onda međusobno lijepi etikete i uništava teme bezveze.Ljubo

Mrvicu smo otpustili kočnicu, najviše na temi transfera, ako se nastavi u ovom smjeru, reakcija neće izostati.

Skrolaj dalje ignoriraj ako ti smeta drugo misljenje ili mu odgovori.Praskaton

Neki ipak moraju to sve čitati. Općenito nije poanta foruma da se ignoriraju svi koji se ne slažu. Ili će se svi uključeni naučiti igrati lijepo ili će tražiti druga mjesta gdje se mogu igrati samo sa istomišljenicima.
  • Zagi
    14.2k
    stani na vrijeme, samo ću to rećivjeko1701

Nisu li i multiračun i slavljenje narkosa kažnjivi prekršaji?
    Kakav se doprinos očekuje od nekoga tko na taj način počne svoj život na forumu?
  • vjeko1701
    22.1k
    Mislio sam da stane na vrijeme s kreiranjem dodatnih računa. Nit mu je ovo prvi račun niti zadnji.
  • Zagi
    14.2k
    Ah, smaknut je bez oproštaja u temi baniranih. Sve 5.
  • deda
    42.8k
    Na takve više ni tintu ne trošim.
  • Zagi
    14.2k
    Sasvim razumljivo.
  • Crni86
    19k
    Problem je sta ljudi ne razumiju koja je poanta foruma. Svi su fokusirani na davanje - oni ce sad cijelom svijetu objasnit kako je to, umjesto da su fokusirani na primanje - odnosno da procitaju neko razlicito razmisljanje i malo razmisle o tome pa onda kroz konstruktivnu raspravu objasne svoje stajaliste. Mozda prihvatis tude misljenje, mozda na kraju stvorite neko skroz trece razmisljanje…

Nije poanta tko je u pravu, a tko nije. Poanta je u razmjeni misljenja, upoznavanju ljudi i samim time da se covjek nadgradi. Jednostavno ljudi ko da ovdje dolaze punit svoj ego da im ekipa klice kak su pametni, a ne da nauce nesto novo ili da neku situaciju sagledaju iz drugog, treceg ili cetvrtog kuta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.