• vlatkomarkovic
    2.6k

Stari moj mislim da si fulao poantu, ja nisam rekao da mora biti jednoumlje, puno sam pisao o tome sto mislim o Dinamu i njegovoj političkoj konotaciji, ali i da nečije politicko osobno mišljenje ne utječe na to da li bi netko trebao ili ne bi trebao navijati za Dinamo. Jedino sto ja i pokušavamo reći da je očito Jovica krenuo s politizacijom i provokacijom bez ikakvog razloga i uz to prozvao Boyse.

Kao sto sam i rekao da iako se slažem politički s IvanLivno zaslužio je sto je dobio jer je bolesno pretjerao.

Razumijem i sto ti želiš reci samo sto to sto ti pričaš nema veze s ovime sto mi želimo ukazati, a to je da je netko zakuhao i nije bitno s koje strane i još kasnije napisao post gdje plazi jezik i kao kak su se svi uzjapurili kao nastavak provokacije…
  • JMastermind
    1.3k
    Ono što morate shvatiti je da nemoderiranjem te tematike odnosno dopuštanjem da rasprava ode u kojem god smjeru, otvaramo vrata nekim stvarima koje su prekršaj ili kazneno djelo za koje Zona odnosno njeni vlasnici kazneno odgovaraju. Nebitno sad slagao se netko s time ili ne, ali hoćete vi Eduardu plaćati kazne ili odvjetnike kad mu legne tužba?

Stoga, bolje spriječiti nego liječiti. Odnosno, bolje uopće ne dopustiti, nego riskirati da završi kako ne treba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.