rioda
Tu sam na forumu nekakvih pola godine, ono sto sam primjetio je pad kvalitete rasprava na temama. Ne znam je li i prije moga vremena na forumu bilo tako, ali mi je dojam da kvalitetnih rasprava ima sve manje. Broj ljudi koji tu liječe svoje frustracije je ogroman i to onda dovodi do situacija da svako malo dolazi do glupih i bespotrebnih svađa gdje si ekipa onda međusobno lijepi etikete i uništava teme bezveze. — Ljubo
Praskaton
Tvrdica McTvrdi
Skrolaj dalje ignoriraj ako ti smeta drugo misljenje ili mu odgovori. — Praskaton
Brusa
Postoji li tehnički način za tako nešto izvesti je drugo pitanje — Tvrdica McTvrdi
vjeko1701
I meni se cini da je kolicina ljecenja frustracije u zadnja dva-tri mjeseca bas jako porasla. — rokikaciga
Tu sam na forumu nekakvih pola godine, ono sto sam primjetio je pad kvalitete rasprava na temama. Ne znam je li i prije moga vremena na forumu bilo tako, ali mi je dojam da kvalitetnih rasprava ima sve manje. Broj ljudi koji tu liječe svoje frustracije je ogroman i to onda dovodi do situacija da svako malo dolazi do glupih i bespotrebnih svađa gdje si ekipa onda međusobno lijepi etikete i uništava teme bezveze. — Ljubo
Skrolaj dalje ignoriraj ako ti smeta drugo misljenje ili mu odgovori. — Praskaton
Crni86
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.