• prefontaine
    6.8k
    i što je od svega nabrojanog nepopularno mišljenje?
  • vjeko1701
    22.5k
    Galešić je zaslužio iduću startati u prvih 11.
  • Zagi
    15.3k
    Dominguez nije zasluzio ispasti iz prvih 11.
  • vjeko1701
    22.5k
    Velika je razlika u ovome. Samo zato jer Galešiću daš, bubam, u prosjeku svaku treću da starta, ne znači da si izbacio Sergija iz prvih 11.
  • rioda
    13.8k
    Nakon utakmice u četvrtak, ne bi me začudilo da Galešić starta u nedjelju, sigurno će Kova rotirati
  • Zagi
    15.3k
    Velika je razlika u ovomevjeko1701
    Nisam ni rekao da je isto.
    iduću startati u prvih 11vjeko1701
    Iduća je Genk. Si to smetnuo sa uma ili si baš mislio na Genk?
    Za mene je to najbitniji dvomeč drugog dijela sezone i trebaju igrati samo najbolji.
    A najbolji stoper za mene je Dominguez.
  • vjeko1701
    22.5k
    iduću u HNL-u*
  • Zagi
    15.3k
    A ok. Poslije pokazanog protiv Vukovara, volio bih češće vidjeti par Galešić-Dominguez.
    Odlično je izgledalo to njihovo iznošenje lopte .
  • vjeko1701
    22.5k
    Slažem se, i Scottu bi dobro došla koja utakmica da predahne. Mislim da je Galešić na razini gdje se ne moramo tresti ako on igra umjesto Sergija ili Scotta.
  • Josip Frank
    217
    Galešić je bolji od Domingueza
  • Dzoni
    4k
    Po čemu?
    Dominguez je dobio žuti radi taktičkog faula s kojim bi nam napravili kontru i zato kao mjera opreza je izvađen, ne jer je loš
  • Fatos Beqiraj
    1.3k
    Dominguez je bolji igrac, a i da su umalo, 4 godine je mladji naravno da treba on igrat.
  • emilperska
    14.8k
    Dominguez je dobio žuti radi taktičkog faula s kojim bi nam napravili kontru i zato kao mjera opreza je izvađen, ne jer je lošDzoni

Koncepcijski mu ovo danas nije islo. Žuti je smislen i opravdan, ali ponovilo mu se i kasnije. Nije mu išlo danas. Da li je bilo do suigraca, taktike ili do iskljucivo do njega, ne znamo. Izgledalo je ne baš obećavajuće. Da je ostao na terenu pocrvenio bi prilično sigurno i ovo ne bi bilo 4:0. Njegova zamjena je Kovin potez utakmice.
  • emilperska
    14.8k
    Meni ovo s Varelom nema baš smisla. Sad vec imamo solidan uzorak utakmica da vidimo da on trenutno ne da ne pripada u Dinamo, nego ne pripada ni u HNL.
    Iz ovog što sam gledao par utakmica, Horvat mi se čini dosta bolji igrač, ali to je teško potvrditi jer ovaj nikad nije igrao za juniore s Horvatom, a Horvat nije dobio sekunde za seniore.

Još je jako mlad. Za njegov dugoročni razvoj juniori i druga ekipa dogodine bi imalo najviše smisla.

S obzirom da je Barrin projekat u posebnom dealu s Dinamom i vjv Barcom, to se nece desiti nikad.

Nadam se da imano neki fiksni deal za njega i da nam placaju ove minute koje oduzima nekom jer on je trenutno 2 ili 3 razine ispod seniorskog nogometa u Dinamu. Čak ga ni suigrači ne dozivljavaju kao ravnopravnog.
  • rioda
    13.8k

Kruže neke priče da je transfer u Barcu već dogovoren, a da mi do ljeta skupljamo bonuse na njegove nastupe
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet