• din
    1.2k
    Objava Varaždina

U subotu, 14. veljače počinje prodaja ulaznica za utakmicu 23. kola SuperSport HNL-a između Varaždina i Dinama, koja je na rasporedu u nedjelju, 22. veljače u 15:00 sati.

Online prodaja dostupna je na: https://tix.varazdin.club/ . Do srijede će u online prodaji biti dostupne isključivo ulaznice za tribinu Istok po cijeni od 15 €.

Na Ticket Pointu će od subote, uz tribinu Istok, biti dostupne i ulaznice za sektore Zapad Lijevo i Zapad Desno, također po cijeni od 15 €.

Radno vrijeme Ticket Pointa:
    • Subota i nedjelja: 10:00 – 12:00 i 16:00 – 18:00
    • Ponedjeljak – petak: 16:00 – 18:00
    • Subota, 21. veljače: 10:00 – 12:00 i 16:00 – 18:00
    • Nedjelja, 22. veljače (dan utakmice): od 10:00

ℹ Ulaz za djecu do 7 godina je besplatan.
    ℹ Za navijače gostujućeg kluba predviđena je tribina Jug po cijeni od 15 €.
    Obilježja gostujućeg kluba na zapadnoj tribini nisu dozvoljena.
  • Liks90
    4.1k
    Istra 1606
  • ksapi
    7.5k
    Nastavno na ono sto ste pisali o posjeti.. ja mislim da je bolja dolaznosr kad Dinamo nije prvi i nemoga ganja na ljestvici nego kad je +5 kao sada - dokaz je i prosla sezona, kad smo promijenili 4 trenera i izgledali vecinu sezone ocajno.
    Ne igramo ni sada kao Real, ali u odnosu na proslu sezonu je to ipak dosta bolje i ne vidim iz cega ste izvukli zakljucak da ljudi ne dolaze jer Dinamo igra ‘neatraktivno’.

Slazem se i ja da su brojke sramotne za ovu fazu sezone i suparnike, ali tako je kako je. Mene osobno jako zadovoljavaju gostovanja, di nas npr bude 2500+ u Osijeku, 500 u Danskoj.. Masa ljudi koja ide na sve ili skoro sve se jako prosirila zadnjih par sezona, a nadam se da ce s godinama to jos narasti, kad dodje jos novih generacija (starije tesko da su popravljive).
  • Dr Hofmann
    4.9k
    Evo možda i nepopularno: Jebeš kežualce. Srećom ja nisam nikakav faktor u klubu i tu postoje normalni, trezveni, inteligentni ljudi koji su svjesni da moraš raditi za sve slojeve ljudi. Meni osobno ih je više pun kurac. Koliko sam energije potrošio, i ja i moji frendovi na nagovaranje velikih Dinamovaca iz birtije da odu na tekmu. Nema tu pomoći, ili imaš to u sebi ili nemaš. Najbolje da gospodu teleportiramo do stadiona, da bude temperatura 22,6 stupnjeva s lijepim postotkom vlage u zraku, da Dinamo dobije 6-0, da je piva 1€ i da je džabe karta (ali i onda bi našli nekaj za kenjat). Stadion je smeće, ali je smeće već skoro 30 godina (nekad je bar Zapad imao krov i postojala je meni ko klincu najdraža tribina Istok stajanje) i nažalost tu do daljnjega nema pomoći. Meni se osobno više ne da nikoga nagovarati, nema smisla. Ajde gostovanja, to je opet svijet za sebe, ali Maksimir ne kužim. Boli ta posjeta doma, ali nema tu pomoći.

@gaTeDZG Ma kakav stadion frende, ne daj Bože..A ja sam u kvartu koji je doslovno pola sata laganog hoda do stadiona, ne trebaš ni auto palit, pa opet neki kurac ne valja. Ali kad treba ,,dat savjet" o Dinamu, tribini i ostalim pizdarijama, je bote kaj labrnje rade...
  • gaTeDZG
    2.7k
    Boli ta posjeta doma, ali nema tu pomoći

Posebno boli što imam osjećaj da 90% najvećih online kritičara i pljuvača uopće ne dolazi na stadion koji je tu u krugu od sat vremena pješice/autom/tramvajem...

Kako je tek to vidjet nama koji potežu po 500 km u jednom smjeru, ne briga me ni tko je protivnik, ni kakvo je vrijeme, ni koliko je ulaznica ili piva - za Dinamo dao bi sve.
  • VaxMerstappen
    32
    Zanimljiva je ta inertnost Hrvata općenito, ne samo Dinamovaca. Evo za Genk pokušavam nagovorit ekipu koji i nisu navijači Dinama, ali prate nogomet. I svaki put, au skupo, a neda im se ovo ono.

Pa u drugim državama ljudi odu pogledati utakmice vikendom(čak i ako nisu neki navijači određenog kluba) kao što netko ode u kino, ali kod nas je jednostavno izumrla ta kultura odlaženja na utakmice i radije će se gledati kod kuće ili potrošit te novce u birtiji/klubu.
  • kajjaznam
    376
    meni stari priča da čak i te '82, prosječna posjećenost bila oko 15k ljudi.
    Nemamo mi kulturu odlaska na utakmice, ko što npr. Englezi imaju.
    Nije tu samo nogomet, i ostala sportska natjecanja nemaju publiku.
    Jednostavno takvi smo i moš ga jebat.
    Meni osobno odlazak na temu, osim odlaska na temu, podrška voljenom klubu, služi i ko psihoterapija
  • Crni72
    213
    Poklanjam 4 ulaznice za Istru ZD. Inbox
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.