• fakin
    3.1k
    Naravno veliki utjecaj na posjetu imaju i rezultati. Zamislite razliku u tome da na novoj Kranjci gostuje Real ili Betis. Koja ogromna razlika u hypeu bi se napravila i koliko bi to imalo utjecaja na sve oko kluba
  • Tvrdica McTvrdi
    4.5k

Nije neminovnost jer čovjek nije nevini promatrač događaja oko sebe nego sam krojač svijeta u kojem će živjeti. Ukoliko zaštitimo plaćanje gotovinom Ustavom kao neke druge zemlje bit će zaštićeno, ako ne ne.
  • Liks90
    4.1k
    Ulaznice za gostovanje u Genku ⚽️

26. veljače u 21:00
    ️ Cegeka Arena
    ️ 21€

GNK Dinamo je za navijačku tribinu na raspolaganje dobio 1150 ulaznica, a sustav prodaje i distribucija ulaznica odvija se u tri koraka:

1️⃣ Kupovina kupona/vaučera online putem od 16. do 22. veljače;
    2️⃣ GNK Dinamo će 23. veljače poslati podatke KRC Genk, a oni će 24. veljače dostaviti personalizirane ulaznice u e-obliku
    3️⃣ Naš partner Ulaznice.hr preuzimaju elektroničke ulaznice i vrše distribuciju na korisničke profile s kojih su kupljeni vaučeri.

❗️U jednom trenutku kupljeni vaučeri na korisničkom profilu promijenit će se u e-ulaznice s kojima se ulazi na stadion. Ulaznice će se distribuirati 25. i 26. veljače do 12 sati, a u slučaju bilo kakvih poteškoća, problem se rješava s korisničkom podrškom portala Ulaznice.hr na e-mail i otklanjat će se u najkraćem mogućem roku.

Kuponi će se prodavati isključivo online od ponedjeljka, 16. veljače, u 11 sati do nedjelje, 22. veljače u 22 sata. Prilikom kupovine, za svakog navijača unosit će se ime, prezime, datum rođenja, broj dokumenta (osobne iskaznice ili putovnice) i adresa elektroničke pošte. U jednoj transakciji moći će se kupiti do 10 kupona.

Raspored ONLINE prodaje:

➡️ u ponedjeljak, 16. veljače od 11 sati: isključivo vlasnici godišnjih ulaznica unosom koda godišnje ulaznice
    ➡️ u utorak, 17. veljače od 11 sati: prvokup članova kluba
    ➡️ u srijedu, 18. veljače od 11 sati do nedjelje, 22. veljače u 22 sata: slobodna prodaja

https://tickets.gnkdinamo.hr
  • fakin
    3.1k
    Vauceri se vraćaju radi uefine uvjetne kazne ili tako rade belgijski klubovi?
  • Medvedgrad
    840
    Do tada, mogu se složit sa svima, će hype biti još samo na otvaranju +/- par mjeseci Kranjče, ostalo vjerujem da će biti prosječno 10k ljudi, nekad više, nekad manje, al tu ćemo se vrtit jedno vrijeme.Fan

Ovo ćemo teško imat prosjek od 10 tisuća ljudi jer više nećemo ko dosad imat 4-5 utakmica s 15-20 tisuća ljudi koje će nam nabijati prosjek. Al bumo vidli.
  • lukaoj
    146
    Ljudi bez brige, Genk rijetko napuni stadion, bit ce lagano mjesta na domacim sektorima pored gostujuceg, ko zeli ici, bit ce mjesta. Ne znam samo za cijenu kolika je, ali gledao sam utakmicu Genk Malmo tj. sazetke i oni sektori pored gostujuceg su bili skoro pa skroz prazni
  • Sajla
    17.9k
    trošim na gotovo isti način kao ti. gotovinu u birtiji ili dostavljaču ako nekad naručim dostavu iz kvartovske pizzerije. ali mi se definitivno ne sviđa odlazak gotovine u povijest i jako sam protiv toga. kartice i digitalija trebaju biti tu da nam olakšaju život, a ne da budu sredstvo nadzora. zlorabi se gotovina pa je to isprika, kao da se digitalni novac i informacije o njegovom trošenju neće moći zlorabiti.
    želim i dalje da mogu iz unutarnjeg džepa kupaćih izvaditi mokru novčanicu i popiti mrzlu pivu na plaži jer se ne želim natezati s mobitelom ili karticama. isto tako ne želim da se treba razmišljati gdje će na tribini biti POS terminali umjesto plavih kutija.
    čitam nedavno o tipu od +60 godina u Švedskoj kojem je banka blokirala podizanje novca u gotovini. tip je na bankomatu podizao oko 1500 eura mjesečno i plaćao svoje troškove u gotovini jer je tako cijeli život navknuo. i zabranili mu jer nije imao račune od prošlih 18 mjeseci pa sumnjaju da pere novac. apsurdno! žele u Švedskoj do kraja desetljeća potpuno izbaciti gotovinu iz upotrebe.
    jebeš svijet u kojem ne postoje kasice-prasice, a na "mali, evo ti €5 za sladoled" se odgovara sa "nemrem striček, ispraznila mi se baterija na mobitelu" ili neko slično sranje. gotovina mora opstati.

ali ovo je već debeli offtopic pa stajem :)
  • masacusec
    7.3k
    Mogu li ja kao vlasnik godišnje za sjever, kupiti kartu za zapad (ne pozivajući se na članstvo)?
    Naime, sustav mi to ne dozvoljava...
  • Sajla
    17.9k
    mislim da prvo moraš prepustiti kartu za sjever
  • Crusades
    22k
    pokrenut ću peticiju da nam klub nabavi ovo za printanje karata!!
  • Mr Anderson
    17.7k
    Baš na Švedsku sam i ciljao kad sam pisao svoj post jer znam situaciju iz prve ruke. Inače nisam ni mislio da bi kod nas moglo doći do potpunog izbacivanja gotovine.
  • Liks90
    4.1k
    Za Genk je dosta zapada gore zasivljeno, po brojkama novim je “prodano” 5515 ulaznica
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.