• Sajla
    17.8k
    ako ovo nije dokaz da živimo u matrixu, ne znam što je. ja sam sad potopljen u nekakvu tekućinu i spojen na kablove, a ovo mi projiciraju u mozak da bi mi ugodili. nemoguće je da se ovakve stvari događaju u stvarnosti, da ljudi s nekakvim poslovnim karijerama sjede pred kamerama i pričaju ovakve pizdarije, toga nema nigdje. ne dajte mi pilulu, ovo je predobro!
  • Pacho
    14.2k
    Nista zapravo nema veze s odlaskom Vucevica. Bez ikakvog razloga odlazi.
  • blue heart 72
    3.1k
    Ovo za Raketu kao novog SD-a u tovarlandu je istina ili samo zafrkancija?
    To bi tek bila komedija da Raqueltić zauzme tu poziciju
  • rokikaciga
    11.1k
    Ovaj ljigavac je danas već petnaest puta rekao da se NO ne petlja u sportska pitanja...

Ako nešto ponoviš 50 puta ne znači da postane istina...
  • Netkos
    90
    Znači Vučević je odličan, odlazi ali ostaje, zašto odlazi jer nije sve ispunjeno s neke platforme, a što nije ispunjeno o tome ne bi govorili.
  • crophantom
    3.1k
    "moze bit sve divno, a u 2 tjedna se može sve raspast" - LjPV godine Gospodnje 2026. dao najbolji opis Hajduka ikada.
  • Jurki
    23.1k
    Ako dobiju u Osijeku sve je super.. ako izgube sve se raspalo.
    U dva tjedna moze sve biti divno i u 2 tjedna sve se moze raspasti.

Bravo, tako se vodi klub.
    Nek se raspadne, pa polijat petrolejen i uzgat.
  • rokikaciga
    11.1k
    "Infrastruktura kluba ovisi o politici, to je na gradu i na državi da se dogovore u kojem će smjeru ići, mi ćemo dat sav support" LJPV

Znači na Splitu i Plenkiju je to kaj Hajduk nema pomoćni teren? :lol:
  • Karl Heinlein
    1
    zašto bi itijedan normalan CEO uspješne firme dao otkaz na toj dobro plaćenoj, uvaženoj pozicijiPaggini

Zato kaj je Bilić kao menadžer u Zagrebu izgorio od količine posla, zbog čega je prije Hajduka radio neke sitne EU projekte/edukacije + u poslovnom svijetu Zagreba se zna kako je veliki navijač Hajduka i hrvatske nogometne reprezentacije

Majku ti jebem čovjek ima najdeblje naočale koje sam vidio na odrasloj osobi u 21 stoljeću i opet škiljirokikaciga

Ima ozbiljne probleme sa vidom, nažalost
  • Pacho
    14.2k

Mora da i npr. grad London gradi pomocne terene desecima profi klubova koji tamo postoje.
  • Keyser Soze
    18.1k
    Lijepo li je Dinamovac biti, djede hvala ti!ksapi

Pridružujem se, djed mi je rođeni Splićanin, a bio je veliki Dinamovac, hvala Bogu pa sam povukao na njega.
  • Noel
    19.3k
    Ovo je epski cirkus. Goran Vučević više nije sportski direktor ali ostaje još radit neznamo do kad. Ovo ima samo kod tovara. Totalna sprdačina od kluba.
  • rokikaciga
    11.1k
    Kaže Bilić ostaje do otprilike šestog mjeseca.
  • NKDZ86
    7.5k
    jel počeo jest meso?
  • Jurki
    23.1k
    jebote kak je taj lik odvjetnik? Glup je ko kurac.
    O politici ovisi al ce se graditi kamp? Hahahah pa ti konju moras ici u partnerstvo s gradom tj politikom. I dati neku lovu, jer ces ti to koristiti.
    A to kaj nemaju za 20 deka zemlje nema nikakve veze.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet