• FazeN
    5.5k
    Ovo je epski cirkus. Goran Vučević više nije sportski direktor ali ostaje još radit neznamo do kad. Ovo ima samo kod tovara. Jebena sprdačina od klubaNoel

U prijevodu čovjek želi sam otići od mafijoze, ali to znači da s njim onda treba otići još 10 ljudi, ovi nemaju love pa su ga zamolili da ostane dok ne nađu neke nove budale.
  • crophantom
    3.1k
    a sportski cilj im je, citiram, "što bolja pozicija"... nemoj jebat frende, ja mislio da ste takva avangarda pa ste odlučili postaviti za cilj što lošiju poziciju. Kakva 2 cirkusanta, ovo je bilo sjajno. Jedva čekam presicu kod smjene Garcie, to će bit top.
  • Jurki
    23.1k
    ali to znači da s njim onda treba otići još 10 ljudi, ovi nemaju love pa su ga zamolili da ostane dok ne nađu neke nove budaleFazeN

Znaci nemaju za otpremninu Vucevicu i jos desetero ljudi..

Hahahahaah urlam
  • Ivdzo11
    9.2k
    Kako nam je potvrđeno iz kluba, blizu potpisa za Farmaceute je 25-godišnji srpski branič Filip Jović.

Igrač je u prosincu prošle godine sporazumno raskinuo ugovor sa Sarajevom koje je zadržalo pravo na 10 % od njegovog budućeg transfera.
  • Fatos Beqiraj
    1.3k
    Clanski klub, otvorenost, bla bla bla prgava familija. A sta god se pitalo rekli su ostavili bi u svoja 4 zida.

Manenica prosle godine kad je ko padobranac upao na celo, nije se skrivao ni ti ista. A ovi klauni u pola sata pressice nisu rekli nista , osim da ce se sve znat u sljedecim danima, da je Vucevic odlican ali ide. Doc ce neko kompatibilniji. Ne kuzim kako more doc neko kompatibilniji znaci imaju oni koji znaju radit samo kad ima novca i oni koji znaju samo kad nema novca
  • Noel
    19.3k
    Kako ste zadovoljni Garcijom?

Pavasović Visković: Nije moje da govorim o struci. Ako se za nešto zalažem, to je da svatko radi u Hajduku ono što je zadužen. Svaka moja izjava o tome izašla bi iz okvira iz kojeg ja ne smijem izaći

Pavasović minutu prije:

Teško je za jednog sportskog direktora, za kojeg misliš da je izvrstan, a Goran Vučević to je.
  • Sajla
    17.8k
    znam da su ankete na internetu nepouzdana glupost, a naročito kad su na portalu kao što je index. također, sigurno je među 9% ljudi koji su kliknuli "Mamić i Dinamo" i hrpa trolova, ali to svejedno znači da je par stotina ljudi u ovoj anketi i dalje uvjereno da je njima naš klub kriv za sva sranja. pa to je prekrasno :rofl:

Screenshot-2026-02-10-173105.jpg
  • Jurki
    23.1k
    Das covjeku otkaz ispada bezveze i ostavis ga u klubu jos 2-3 mjeseca.
    Stvarno avangarda.

Da sam na Vucevicevom mjestu dolazio bi na posao samo da zajebavam ljude.

Kakvog smisla ima da ista radi kad mu tak i tak niti jedan prijedlog nece proci.

Gvizija upali kompjuter i igraj football manager.. i boli te kurac.. ne mogu te dva puta smijeniti. :rofl:
  • rokikaciga
    11.1k
    Das covjeku otkaz ispada bezvezeJurki

Bilić "Goranu nije dan otkaz niti je on dao otkaz, ovo je prijateljski dogovor"
  • Jurki
    23.1k
    to kaj oni rade nitko ne moze skuziti.

Nisu mu dali otkaz, nije dao otkaz a vise nije sportski direktor, tj je al samo do svibnja dok ne nađu novog sportskog direktora :rofl:

A mozda si međusobno puše ispod stola pa se ne mogu dogovoriti tko je sad na redu da dudla.
  • rokikaciga
    11.1k
    GV ostaje otprilike do lipnja, kaže očalinko.

Ko tu koga jebe
  • Crni86
    19.8k
    Al ajde vi meni objasnite ako on ostaje do lipnja cemu onda sve ovo danas?

Sta se nije moglo onda na ljeto fino to objavit, do tad trazit nasljednika i toe to? Cemu radis ovakav potres usred sezone, a covjek ostaje do kraja sezone?

Jednostavno nema apsolutno nikakve logike.
  • Fatos Beqiraj
    1.3k
    Kaze da Garcia nece bit smjenjen, mogu se okladit da ce bit ako Sopic dobije :lol:

I ovaj sto je pitao za ono sto se desilo u slacionici jel se tu misli na Livaju i Guilamona?
  • mlinchica
    4.9k
    “Para nije bilo ni prije, para nema ni sad” Toni Bilić
    :rofl:
  • NitkoBitan
    35.3k
    Kaze da Garcia nece bit smjenjen, mogu se okladit da ce bit ako Sopic dobijeFatos Beqiraj

Nemaju za otpremninu tako da nece bit smjenjen ni u kojem slucaju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet