• Enco
    615
    Kome vjerovati, jel posredovao ili nije ,odnosno kako je donio ponudu ako nije bio uključen?

Škegro jučer na sudu u Osijeku

https://vijesti.hrt.hr/hrvatska/skegro-svjedocio-o-transferima-dinama-12175195

" Bili smo u klubu Zdravko Mamić, Marko Vukelić Bimbo, Oliver Kroenenberg i ja i na kratkom sastanku je meni rečeno, ne znam tko mi je rekao, da je Oliver Kroenenberg donio ponudu na 7 milijuna i koje je moje mišljenje. Ja sam rekao da je to sjajna ponuda za igrača kojem ugovor ističe za godinu dana i da je za mene odličan posao, rekao je Matej Škegro, bivši financijski direktor GNK Dinamo."

ili

Vranješ na istom sudu 2017.

"Naveo je kako mu je Zoran Mamić, nakon što je ugovor o transferu već bio potpisan, rekao: “Ako te tko pita, u tom transferu predstavnik Dinama bio je jedan Oliver iz Švicarske.” Vranješ tome, kaže, nije pridavao pozornost sve dok ga jednom nije nazvao Olaf Rebbe, sportski direktor Wolfsburga, i rekao mu da je Dinamo uputio dopis Wolfsburgu u kojemu traže da Wolfsburg potvrdi da je u navedenom transferu posrednik u ime Dinama bila osoba po imenu Oliver Kronenberg.
    To je i meni i Rebbeu bilo čudno jer takav posrednik na strani Dinama nije ni postojao ni sudjelovao u transferu, pogotovo ne spomenuta osoba, pa su u Wolfsburgu taj dokument odbili potpisati”, kazao je Vranješ"
  • Doktor Kunić
    6.2k
    ali da i dan danas neki zazivaju ovog troličnog gnoja to mi je nevjerojatno. Vjerojatno se poistovjećuju s njim.
  • Beowulf112
    436
    Koji klaun..ismijava se svima a odvratan je
  • Droljo
    25.1k
    Nek krepa
  • dzis
    1.4k
    Ljiga. Ali ima nesto gore od njega u ovoj prici oko njega,a to su ljudi koji ga i dalje prizivaju i "dive" mu se.
    Zalosno kakva smo nacija postali.
  • masacusec
    7.3k
    Ima on puno veći krimen od ovoga, a to je neposredna pljačka Dinama za više od 120 milijuna kuna te sustavno uništavanje i srozavanje našeg kluba skoro dvije dekade.
    A njegove glazbeno-političke preference stvar su kućnog odgoja i provincijalnog zaleđa na koji nitko drugi ne može utjecati. Ali ovo su već odudaranja od naslova ove teme.
  • Thor
    2k
    Ko ga jebe
  • El Madrigal
    866
    Zašto to zlo uopće ima temu? Nebitno koliko je negativna i istinita, pljuvačka, ovakva-onakva. To smeće, osobito nakon zadnjih događanja, NE SMIJE imati temu na ovom forumu.
  • Dzoni
    3.9k
    Neka ima temu, da se jasno i bez beskrajnog istraživanja na 1.stranici može naći popis svih njegovih nedjela
  • Mrvica
    4.2k
    Svi oni koji zazivaju njegov povratak su smeća, a on je najveća kanalizacija. Debilčina.. Nek mu je kuća što dalje od naše.
  • Dino
    5.1k
    Da se pravimo totalno mutavi i zaboravimo sve njegove "poslovne" krimene, pljačku, laganje, prevare i navijača i zakona i države, ne znam u kojem točno svemiru bi itko imalo normalan mogao nekog tko bi se u tim svojim sad već skoro 70-im godinama života trebao igrati s unucima ili s pajdašima pecati na Jarunu, ali se odlučio za drapanje košulje i ljubljenje ruku osuđenoj ratnoj zločinki, zagovarati u klubu koji predstavlja apsolutno sve suprotno.

Ovakve osobe prvenstveno zbog svog životnog stila nikad ne bi trebale biti blizu Dinama, a kamoli još kad su usto osuđeni za pljačku istog tog kluba.

Dinamo je gradjanski, hrvatski, domoljubni klub, a njegovi navijači bi se trebali sramiti pomisli o ovakvom ponašanju.
  • vjeko1701
    22.4k
    za više od 120 milijuna kunamasacusec

To je ono kaj je uzeto, a kolko je tu izgubljenje love od mercha, posjete stadionu, od marketinga i sponzora i svega ostalog kaj je ta klika srozala na sramotne razine.

Koliko dugo će se popravljati šteta izgubljenih generacija i emocije prema Dinamu?

To sve je višestruko veće od te izvučene love.
  • Sajla
    17.7k
    To sve je višestruko veće od te izvučene love.vjeko1701

Sve stane u riječi jednog gospodina koji više nije s nama:
    „Nije me imenovao? E, pa neću ni ja nikoga imenovati, ali ću reći da sam ja prokockao novac, a neki su prokockali Svetinju. Čiji je porok veći? Jesam li ja veći kockar ako sam izgubio novac ili su to neki koji su izgubili dječje osmjehe i veselje navijača. Žao mi je što neki, a naglašavam da ih neću imenovati, uzimaju za pravo da s takvom lakoćom masturbiraju po tuđim životima i problemima. Njima ništa nije sveto.

Sjeme im se zatrlo, a svaki oteti cent nek potroše na lijekove.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.