Livakovica i Petkovica te Orsica koji ponekad ulazi. Ima kapetana kakvog rijetko tko ima, velike talente Gvardiola, Majera, Ivanušeca, iskusnog Theophila, Lauritsena itd. Kad sve to uzmemo u obzir, po kvaliteti je ova ekipa sigurno za najboljih 16 EL, mozda cak i korak vise tako da mi nije jasno zasto je sok... — namodi grebza
Za Gvardiola nas je većina svjesna da je veliki talent, ali nema tog forumaša ni navijača koji ne bi potpisao Leipzigovu ponudu prije 3 mjeseca — Neki tip sa Zapada
Ja nisam htio potpisat, tvrdio sam da je malo. — Dragon1Warrior123
Mislim da dojam o "slaboj grupi" nije temeljen na tome kakvi su zapravo Feyenoord i CSKA (a među najboljim ekipama su jakih liga), nego činjenici da se Dinamo prošetao grupom bez da je odigrao neke vanserijske partije.
A to s druge strane govori nešto i o njegovoj kvaliteti. Ne znam, jako čudan rasplet. Ali kak je sezona bizarna svugdje u svijetu tako je i nama. Ispada da je veća muka u HNL-u pobijediti nego u EL. — Zambatine škude
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.