Zambatine škude
Neki tip
Livakovica i Petkovica te Orsica koji ponekad ulazi. Ima kapetana kakvog rijetko tko ima, velike talente Gvardiola, Majera, Ivanušeca, iskusnog Theophila, Lauritsena itd. Kad sve to uzmemo u obzir, po kvaliteti je ova ekipa sigurno za najboljih 16 EL, mozda cak i korak vise tako da mi nije jasno zasto je sok... — namodi grebza
Keyser Soze
jp23
The Undertaker
Dragon1Warrior123
Za Gvardiola nas je većina svjesna da je veliki talent, ali nema tog forumaša ni navijača koji ne bi potpisao Leipzigovu ponudu prije 3 mjeseca — Neki tip sa Zapada
Neki tip
Ja nisam htio potpisat, tvrdio sam da je malo. — Dragon1Warrior123
NORTE
Dragon1Warrior123
NORTE
Mislim da dojam o "slaboj grupi" nije temeljen na tome kakvi su zapravo Feyenoord i CSKA (a među najboljim ekipama su jakih liga), nego činjenici da se Dinamo prošetao grupom bez da je odigrao neke vanserijske partije.
A to s druge strane govori nešto i o njegovoj kvaliteti. Ne znam, jako čudan rasplet. Ali kak je sezona bizarna svugdje u svijetu tako je i nama. Ispada da je veća muka u HNL-u pobijediti nego u EL. — Zambatine škude
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.