• Marktwain
    1.2k
    Za Dinamovo dobro, nek bude najbolji igrač Cracovije.
    Hvala mu za šampionsku polusezonu, sretno i zbogom.
  • NitkoBitan
    35.3k
    Semper na ljeto ulazi u zadnju godinu ugovora sa Pisom koja vjerojatno ispada iz prve lige. Ako nam je pored ovog raspleta situacije Nevisticev povratak "plan B"...

I mislim da Semper ima preduvjete da nam bude na europskom popisu na B listi, bitan faktor.
  • rokikaciga
    11k
    mislim da Semper ima preduvjete da nam bude na europskom popisu na B listi, bitan faktor.NitkoBitan

Kaj nije B lista samo za u21 igrace?
  • Jurki
    23k
    Neva raskida i potpisuje do ljeta za Cracoviju, nakon toga ovisno o ostanku Livakovica se vraca u Dinamo.Ivdzo11

Nadam se samo da nismo morali mu jos i platiti za raskid ugovora.
  • Crni86
    19.8k
    Mislim da se kolega krivo izrazio. Semper ulazi u home grown igrace - ista kvota zbog koje smo morali pustit neka mjesta prazna ove godine cini mi se
  • Fan
    1.9k
    Možda se varam, ali nije li bila priča da bi mi nešto na Nevi i utržili, čak se spominjalo i milijun eura?
    Razumijem da je to predobro da bi bilo istinito, ali kako smo sad došli do toga da smo mi praktički platili da ga netko uzme (referiram se na dio u SNu gdje Poljaci žele neke postotke)?
  • Orc123
    15k
    Na ljeto ne prihvacam nista nego Livijev dozivotni ugovor u Dinamu....
  • VolimDinamoOo
    293
    Da vidimo...

+ ne spominje se vise jagusic
    - ne spominje se nitko vise u smislu dolaska
    ... sto se tice Danija iz Barce, mozda i bolje sto nije dosao kod nas s obzirom na povijest ozljeda. Ako se na lijepim spanjolskim terenima ozljedjuje sam od sebe, sto bi tek bilo tam u Gorici na stadionu ili sl.
  • Mr Anderson
    17.7k
    Neva raskida i potpisuje do ljeta za Cracoviju, nakon toga ovisno o ostanku Livakovica se vraca u Dinamo.Ivdzo11

Ako Livi ne ostaje, mi smo u velikom problemu. Imamo Čavlinu kojem se baš ne vjeruje, a imati će sezonu sjedenja iza sebe, Filip koji nit smrdi niti miriše, Nevu koji je totalno potonuo i dva talentirana klinca. Za moguću LP nam treba Livi ili netko te razine ako njega Turci ne puste.
  • Jos-Optimus
    9.6k
    pa da, ja bih gađao Šempera ako bismo ostali bez Livija. Isto je baš dobar
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.