• Praskaton
    5.5k
    I tako ozbiljno ne gledamo na EL tak da svejedno kaj je prosao rok za prijavu igraca....Orc123

Siguran sam da ovo nije istina.Lijepi novci se nude u EL.
    Bolju priliku od izvlačenja ovih belgijaca nismo mogli dobit.Njih se mora proći a onda uz malo sreće napravit i korak dalje
  • gaTeDZG
    2.7k
    Kakva šteta, izgleda kao teža ozljeda Rodrigueza...

"Mladi igrač Barcelona Atlètica nastupao je protiv UD Barbastra kada je zadobio tešku ozljedu. Španjolac je driblao i odjednom samo pao na pod. Nije bilo nikakvog kontakta, no nakon toga se nije mogao ustati. Uskoro je intervenirao liječnički tim, a krilni napadač je iznesen na nosilima.

Još se ne zna ozbiljnost ozljede, no preko ekrana je izgledalo itekako ozbiljno. Podsjećamo, Rodriguez je bio velika želja Dinama u proteklom zimskom prijelaznom roku, no klubovi se ipak nisu uspjeli dogovoriti.

Rodriguez je u zadnjih sedam utakmica za B momčad upisao dva gola i pet asistencija te je prebačen u kadar prve momčadi. Ukupno je ove sezone u 17 utakmica upisao tri gola i šest asistencija i Dinamo je preko svojih španjolskih veza napravio sve ne bi li ga doveo.

Ranije u prijelaznom roku se činilo da je posao gotov, ali se posao oduljio i na kraju izjalovio. Baš kada je uhvatio formu, dogodio mu se veliki peh."

https://x.com/BarcaTimes/status/2020563175716917487?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E2020563175716917487%7Ctwgr%5Eb65b2f9b5c51826b7f571bf3ba946df0f11ebd04%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.tportal.hr%2Fsport%2Fclanak%2Fdinamova-transfer-meta-dozivjela-tesku-ozljedu-mladic-je-iznesen-na-nosilima-20260208&fbclid=IwVERDUAP10ddleHRuA2FlbQIxMABzcnRjBmFwcF9pZAwzNTA2ODU1MzE3MjgAAR4P9TDmF1e9Y8kulb3OGvok6Orxb9JOlPlo3yneQSDu-O_TbsI3oudROVUtfA_aem_-7hT2GEENE-wgUeyev397Q
  • keppi
    526
    Sada vidim da neki spominju Ivanušeca.....pa si mislim da možda onaj igrač kojeg je Haza kao spominjao da nam se navodno nudi možda ustvari i nije Šotićek.
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Nisam gledao VZ : OS ali vidim velike kritike prema Matkovicu na njihovoj stranici. Nadam se da ce se i ta tema ohladit sto se nas tice.
  • hardek
    8.9k
    Nisam gledao VZ : OS ali vidim velike kritike prema Matkovicu na njihovoj stranici. Nadam se da ce se i ta tema ohladit sto se nas tice.BornaPŽ1986

Realno, ovo su najbolji trenuci da ideš u takav transfer, jer ako eksplodira postaje ti nedostupan.
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Meni dosad ne djeluje uopce kao da ce eksplodirat, a vidim da to i drugi primjecuju. Ali tko zna.. mi svakako ako zelimo LP i nesto vise ne bi se oslanjao na njega kao zamjenu Belji, ili da ocekujemo cuda od Bakrara svaku utakmicu. Moze se tu naci bolje sigurno.
  • CastAway1986
    5.3k
    Ocito je Dani sklon ozljedama a na kakvim se oranicama ovdje igra i bolje da nije dosao..
    Ajmo po Matkovica dok nije prosao prijelazni rok !
    ni Bakrar kurca nije mogao u MLS-U pa ovdje je jako dobar
  • hardek
    8.9k
    Ma nisam ni ja sto posto u taboru za transfer, ali samo kažem ako je Boban i struka odlučila da je on taj, sad je najbolji trenutak.
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Ma nisam ni ja sto posto u taboru za transfer, ali samo kažem ako je Boban i struka odlučila da je on taj, sad je najbolji trenutak.hardek

A to svakako, samo kazem nekako mi ne izgleda uopce za nas plus kad procitam da navijaci Osijeka navijaju da ga prodaju nama sve ti je jasno. Vjerojatno je i do atmosfere u klubu i njihovoj situaciji, mozda bi kod nas to bolje bilo ali s obzirom na ozljedu i sve prikazano ne valja se ni kockati.

Screenshot-20260208-222144-Chrome.jpg
  • Amigo86
    62
    Ja bi Danija svejedno sad donio, pa dečko neće izgubit ništa kad se vrati sa ozljeda...da bi riskirao bi zašto da ne...
  • Ivdzo11
    9.2k
    Podsjetimo, Dinamo je za Rodrigueza već navodno poslao ponudu od 1,5 milijuna eura, a prema Transfermarktu 20-godišnjak vrijedi milijun eura. Ipak, muče ga problemi s ozljedama zbog kojih je prošle sezone propustio čak 13 utakmica.
  • Ivdzo11
    9.2k
    Dakle, vratar Modrih trebao bi, kako je i najvaljivano, idućih dana napustiti klub, a kako smo doznali u igri je jedan poljski klub. Međutim, isto tako, još nije sve dogovoreno i riješeno, bilo je planirano da Nevistić u ponedjeljak otputuje na liječnički pregled i riješi pitanje nastavka karijere, ali, do toga ipak još nije došlo. Komunikacija između klubova je stalna i konkretna, no, neki detalji su još u zraku, navodno su Poljaci i mijenjali neke dogovore pa je Nevistić još na čekanju. U nedjelju navečer još nije bilo dogovoreno što i kako, vjerojatno će idući dani, nadaju se svi, donijeti konačan dogovor. Iako nije još otputovao u Poljsku, procijenili su u Dinamu da je bolje da ne konkurira za utakmicu, vjerojatno i on sam iščekuje kako će se to okončati. Germanijak
  • Nogo
    10.3k

:scream: :cry:
  • Orc123
    15k
    Sto se tice Matkovica, najrealnije bi bilo da ostane u Osijeku do ljeta, tada ulazi u zadnju godinu ugovora i sigurno nece biti pre skup. Ako tako silno zeli doci kod nas nek tada napravi pritisak na klub....u ovom trenu nema teorije da ga Osijek pusti nakon sto su zadnji sad na ljestvici i doslovno im je svaka utakmica golo prezivljavanje. Nema teorije da si smanje jos sanse za ostanak njegovom prodajom, pojeli bi ih navijaci.

S druge strane oni bi sigurno sad zeljeli veliku lovu , sigurno preko 2+ mil eura, a posto nismo takav novac ponudili za Jagu onda nema sanse da ponudimo za Matkovica koji nije ni 50% potencijala kojeg ima Jagusic i koji je dominirao u svojoj ekipi i bio zdrav. Matkovic se vraca nakon teske ozljede i ruku na srce ne briljira na pocetku ove polusezone, stovise bas je slabo to sto prikazuje. Bilo bi retardirano za njega istrest sada svotu koju nismo htjeli za Jagusica. Na ljeto, naravno ako ostane zdrav, ako pokaze bar nesto od svog potencijala dovest ga za kakvu milju-milju i pol.....

Nama nasusno sada treba jedno brzo krilo, jako 1 na 1, jednostavno Bakrar mora biti u špici, Topic je rotacija, a Lisica pitanje kad i kako ce se vratiti. Isto tak Vida mora biti potegnut u sredinu da nam ne bi i u sredini falilo rotacije, a i tako krilo nije. Na krilima smo najtanji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.