• Praskaton
    5.5k
    I tako ozbiljno ne gledamo na EL tak da svejedno kaj je prosao rok za prijavu igraca....Orc123

Siguran sam da ovo nije istina.Lijepi novci se nude u EL.
    Bolju priliku od izvlačenja ovih belgijaca nismo mogli dobit.Njih se mora proći a onda uz malo sreće napravit i korak dalje
  • gaTeDZG
    2.7k
    Kakva šteta, izgleda kao teža ozljeda Rodrigueza...

"Mladi igrač Barcelona Atlètica nastupao je protiv UD Barbastra kada je zadobio tešku ozljedu. Španjolac je driblao i odjednom samo pao na pod. Nije bilo nikakvog kontakta, no nakon toga se nije mogao ustati. Uskoro je intervenirao liječnički tim, a krilni napadač je iznesen na nosilima.

Još se ne zna ozbiljnost ozljede, no preko ekrana je izgledalo itekako ozbiljno. Podsjećamo, Rodriguez je bio velika želja Dinama u proteklom zimskom prijelaznom roku, no klubovi se ipak nisu uspjeli dogovoriti.

Rodriguez je u zadnjih sedam utakmica za B momčad upisao dva gola i pet asistencija te je prebačen u kadar prve momčadi. Ukupno je ove sezone u 17 utakmica upisao tri gola i šest asistencija i Dinamo je preko svojih španjolskih veza napravio sve ne bi li ga doveo.

Ranije u prijelaznom roku se činilo da je posao gotov, ali se posao oduljio i na kraju izjalovio. Baš kada je uhvatio formu, dogodio mu se veliki peh."

https://x.com/BarcaTimes/status/2020563175716917487?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E2020563175716917487%7Ctwgr%5Eb65b2f9b5c51826b7f571bf3ba946df0f11ebd04%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.tportal.hr%2Fsport%2Fclanak%2Fdinamova-transfer-meta-dozivjela-tesku-ozljedu-mladic-je-iznesen-na-nosilima-20260208&fbclid=IwVERDUAP10ddleHRuA2FlbQIxMABzcnRjBmFwcF9pZAwzNTA2ODU1MzE3MjgAAR4P9TDmF1e9Y8kulb3OGvok6Orxb9JOlPlo3yneQSDu-O_TbsI3oudROVUtfA_aem_-7hT2GEENE-wgUeyev397Q
  • keppi
    526
    Sada vidim da neki spominju Ivanušeca.....pa si mislim da možda onaj igrač kojeg je Haza kao spominjao da nam se navodno nudi možda ustvari i nije Šotićek.
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Nisam gledao VZ : OS ali vidim velike kritike prema Matkovicu na njihovoj stranici. Nadam se da ce se i ta tema ohladit sto se nas tice.
  • hardek
    8.9k
    Nisam gledao VZ : OS ali vidim velike kritike prema Matkovicu na njihovoj stranici. Nadam se da ce se i ta tema ohladit sto se nas tice.BornaPŽ1986

Realno, ovo su najbolji trenuci da ideš u takav transfer, jer ako eksplodira postaje ti nedostupan.
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Meni dosad ne djeluje uopce kao da ce eksplodirat, a vidim da to i drugi primjecuju. Ali tko zna.. mi svakako ako zelimo LP i nesto vise ne bi se oslanjao na njega kao zamjenu Belji, ili da ocekujemo cuda od Bakrara svaku utakmicu. Moze se tu naci bolje sigurno.
  • CastAway1986
    5.3k
    Ocito je Dani sklon ozljedama a na kakvim se oranicama ovdje igra i bolje da nije dosao..
    Ajmo po Matkovica dok nije prosao prijelazni rok !
    ni Bakrar kurca nije mogao u MLS-U pa ovdje je jako dobar
  • hardek
    8.9k
    Ma nisam ni ja sto posto u taboru za transfer, ali samo kažem ako je Boban i struka odlučila da je on taj, sad je najbolji trenutak.
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Ma nisam ni ja sto posto u taboru za transfer, ali samo kažem ako je Boban i struka odlučila da je on taj, sad je najbolji trenutak.hardek

A to svakako, samo kazem nekako mi ne izgleda uopce za nas plus kad procitam da navijaci Osijeka navijaju da ga prodaju nama sve ti je jasno. Vjerojatno je i do atmosfere u klubu i njihovoj situaciji, mozda bi kod nas to bolje bilo ali s obzirom na ozljedu i sve prikazano ne valja se ni kockati.

Screenshot-20260208-222144-Chrome.jpg
  • Amigo86
    62
    Ja bi Danija svejedno sad donio, pa dečko neće izgubit ništa kad se vrati sa ozljeda...da bi riskirao bi zašto da ne...
  • Ivdzo11
    9.2k
    Podsjetimo, Dinamo je za Rodrigueza već navodno poslao ponudu od 1,5 milijuna eura, a prema Transfermarktu 20-godišnjak vrijedi milijun eura. Ipak, muče ga problemi s ozljedama zbog kojih je prošle sezone propustio čak 13 utakmica.
  • Ivdzo11
    9.2k
    Dakle, vratar Modrih trebao bi, kako je i najvaljivano, idućih dana napustiti klub, a kako smo doznali u igri je jedan poljski klub. Međutim, isto tako, još nije sve dogovoreno i riješeno, bilo je planirano da Nevistić u ponedjeljak otputuje na liječnički pregled i riješi pitanje nastavka karijere, ali, do toga ipak još nije došlo. Komunikacija između klubova je stalna i konkretna, no, neki detalji su još u zraku, navodno su Poljaci i mijenjali neke dogovore pa je Nevistić još na čekanju. U nedjelju navečer još nije bilo dogovoreno što i kako, vjerojatno će idući dani, nadaju se svi, donijeti konačan dogovor. Iako nije još otputovao u Poljsku, procijenili su u Dinamu da je bolje da ne konkurira za utakmicu, vjerojatno i on sam iščekuje kako će se to okončati. Germanijak
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.