• vlatkomarkovic
    3.1k

Super, drago mi je to cuti, da su brojke dobre, ali ovo tu

Sigurno da ima jos mjesta za napredak i bit ce ga sigurno i u ovoj godini, ali veliki koraci su vec napravljeniPapastrumf

Imam dojam da ima još mjesta….

Neću pozivati na metode Torcide prema Tommyu, ali su se pokazale efektivne, možda malo blaža metoda, neki lanac da malo podeblja da stavi svoj robni brand prema Dinamu, da imamo pivo i sok….

Mislim niti jedan maloprodajni lanac nam nije sponzor, ako ja imam dobar uvid, sad opet ne pozivam na Torcidine metode, samo kažem, niti jedan maloprodajni lanac, ako se ne varam nam nije sponzor…..
  • rioda
    13.6k
    Neću pozivati na metode Torcide prema Tommyuvlatkomarkovic

Misliš na ono kad su mu prijetili da će porazbijati sve poslovnice ako otkaže ugovor? Bar je tako priča išla... :rofl:
  • vlatkomarkovic
    3.1k

Kažem ne pozivam na takve metode, ali su se pokazale efektivnima, iako se 100% protivim time, samo ukazujem da očito postoji mogućnost da nam netko bude sponzor i da svoj brand stavi pod Dinamo i da udio od prodaje tih artikala ide u Dinamo. Možda bi trebalo direktno razgovarati s njima…
  • Bosskovitz
    20.1k
    Mislim niti jedan maloprodajni lanac nam nije sponzorvlatkomarkovic

I teško da će nam biti zbog same logike tržišta - kada postaneš sponzor Dinamo/Hajduku, to ti automatski oduzima dio kupaca iz suprotnog tabora. Kad si Tommy i 90% dućana ti se geografski poklapa s područjima u kojima većina navija za Hajduk onda je tu računica puno jasnija nego za neki Konzum ili Kaufland koji imaju dućane relativno ravnopravno raspoređene po Hrvatskoj. A lokalnog lanca u Zagrebu nema, barem ne toliko jakog da bi mogao sponzorirati Dinamo.

Mogu ti iz poslovnog iskustva reći da ima brandova koji zbog suradnje s HNS-om iznimno paze kako to (ne)komunicirati u Dalmaciji da im se ne bi obilo o glavu kroz rezultate prodaje pa možeš zamisliti kakva bi situacija bila s nama. I vice versa, da se razumijemo - ja kad sam na moru u Tommyju ne kupujem, a Karlovačko ne pijem.

Lidl i Medveščak su neprimjenjiv primjer jer Medveščak nije imao protivnike u Hrvatskoj.
  • Paggini
    75.5k
    Misliš na ono kad su mu prijetili da će porazbijati sve poslovnice ako otkaže ugovor? Bar je tako priča išla... :rofl:rioda

Da će mu porazbijati trgovine ako ne proda dionice jer Tommy je išao prema većinskom vlasništvu kupovanjem dionica.
  • vlatkomarkovic
    3.1k

A kužiš to je retardacija, to sto se njima dolje dopusta, to je strašno…. A s druge strane mi igramo po “pravilima” , a Zuja recimo ide i dolje…. Odvratno mi je to sve skupa, fkt odvratno… Koji kurac mi onda ne sabotiramo npr Tommy u Zagrebu…. Normalno posluje…. A i ti lanci ionako žive dolje većinom od turista kad lokalci u pravilu kupuju u Tommyu gdje i kad god je moguće….
  • prefontaine
    6.6k
    Vlatko naš dobri: "Ne želim da smo kao Hajduk, ali ja bih želio da smo kao Hajduk."
  • Bosskovitz
    20.1k

Ne ide Žuja dole, ide Karlovačko. Ne sjećam se kad sam zadnji put vidio Karlovačko na cjeniku, kamo li da ga netko pije. S takvim brendovima to je problematično i uvijek će se uzimati u obzir, neki drugi sigurno neće - ako ti OTP ponudi najbolju kamatu za stambeni kredit, uzet ćeš u OTP-u kredit iako su njihovi sponzori, kao kaj će oni uzeti osiguranje u Groupami ako im da najbolju ponudu iako je Groupama naš sponzor.

A kaj se tiče sabotiranja Tommyja - imaju jedan dućan u Zagrebu i to je 'kvartovski' dućan. Bojkotiraju ga svi osim par stotina ljudi kojima je najbliži.
  • rokikaciga
    10.9k
    A kaj se tiče sabotiranja Tommyja - imaju jedan dućan u Zagrebu i to je 'kvartovski' dućan.Bosskovitz

Ima jedan i u Jelkovcu ako se ne varam. Ne znam bas idu li ljudi u njega jer je Lidl odmah do njega i kvartovski Konzum isto u bloku zgrada.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet