• NORTE
    22.4k
    Cijena za nas nikad nije bila 6 milja eura. Mogli smo ga prije nekoliko dana dobiti puno, puno jeftinije.Haza

Realno, dinamov veliki poraz, tj. propuštena šansa za igračem kakav se dogodi jednom u xy godina.

Škrtarenje i nedovoljna odlučnost da se u dva roka dovede superkvalitetnog domaćeg igrača (našeg bivšeg kadeta ili što je već bio) koji je na rubu repke, dovela je naravno do njegovog odlaska van, iako smo imali diskontnu cijenu (50% popusta).

Nevjerojatno je zapravo da se ne cijeni ekstra kvaliteta, pritom itekako dostupna.

Na kraju svega drago mi je da je konačno završila ova saga i da je mali na kraju, ako ništa drugo, otišao u nama 'prijateljski' klub koji muku muči s rezultatima već 15 godina.

Želim mu svu sreću u Panathinaikosu i repci.
  • ElDorado
    9.9k
    kriv je netko kad napravi budalu od tebe
  • criticus
    6.1k
    Nogomet nije tako plastičan, nekad se mora puno toga poklopiti da netko pređe u neki klub, sad se nije poklopilo i to je to. Nitko nije kriv, jer nije bila ni naša obaveza kupiti njega, niti itko može garantirati da bi uspio kod nas.Haza

Sve 5, ali ako smo ga mogli dobit za malo više od onog sto smo nudili onda su krivi naši jer se rizik isplati. Ako je stvarno cijena 3 + bonusi + 30% to je previše riskantno u startu, a puno daješ i ako uspije (za moj ukus). 2m fiksno + do 1 u bonusima i 20% od profita je max koji mi se cini prihvatljiv. Samo Slaven bi bio lud da na to pristane ako je cifra za PAO točna.
  • Ivdzo11
    9.1k
    ne mozemo mi niti blizu njima parirati, pogotovo sto mi to razvlacimo na pun k rata, a Slaven ce odmah dobiti dobar dio novca...
  • Mr Anderson
    17.5k
    To će Zajec riješiti i evo Jagušića na ljeto k nama na posudbi.
  • criticus
    6.1k
    ne mozemo mi niti blizu njima parirati, pogotovo sto mi to razvlacimo na pun k rata, a Slaven ce odmah dobiti dobar dio novca...Ivdzo11

Naravno da ne, zato me i zaintrigiralo šta to znači puno puno manje. Ovisno šta to znači mi možemo parirat il ne, i ovo je greška il nije. Jebote mogu ovaj post objavit u SN ko članak. Prikladno je.
  • Common Sense
    1.4k
    Naša prilika da kupimo Jagušića je bila na ljeto, no mi smo tada stavili lovu na krivog konja i izgubili (Villar)
  • Dudu9
    2k
    Ma Slaven Belupo je iskoristio Dinamo za dizanje cijene Pao, vjerojatno su duze vrijeme u pregovorima a dinamo samo poslužio da digne cijenu
  • ElDorado
    9.9k
    Najvise me smeta kaj ce sad ici prica da smo mi tu nekaj sjebali. Dajte.
  • Dendle71
    279
    zar bas nije mali odbio pa smo tek onda otišli po druge?
  • Orc123
    15k
    ma ako je i priblizno ta lova koja se spominje mi tu financijski nismo mogli patirati...nemres jednostavno...mores si priustiti jednog Belju godisnje i to ako....s tim da Beljo ispao jos milju jeftiniji...nerealna lova za nas....

Ocekijem prolijevanje zuci od Lesickog i Nicote 1/1....naravno i nasih podcastera Balkan Dede, Denisa i takvih nebitnih likova. . .
  • emilperska
    14.6k
    Jucer je ponuda bila 1.75m EUR + 500k EUR izvedivih bonusa + 15% (zarade)

Danas smo poslali 2m EUR + 500k EUR još lakše dostižnih bonusa i 20% (zarade)

Ovi su prema van komunicirali da nas čekaju na 3m EUR + 500k EUR + 20% uz signale da bi pristali na 2.5m EUR + 500k EUR + 20%.

Da li je Pao cijelo vrijeme bio u igri, ne znam. Kao ni to da li je ovo Škegrino maslo.

U ovoj priči popušili su Dinamo i mali, a profitirali Slaven i Škegro. Jbg, život ide dalje.
    Preživio je Dinamo i jače odjebe i sjebove od ovog.
  • ElDorado
    9.9k
    naravno da da. Zato je nonsens pricati da smo mi nekaj propustili
  • Common Sense
    1.4k
    Koliko me sjećanje služi, priča s Jagušićem je krenula kad smo mi već natrpali vezni red s ohoho igrača.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet