• krvaveoči
    50
    Škegro long time no see
  • criticus
    6.1k
    Mogli smo ga prije nekoliko dana dobiti puno, puno jeftinije. Ovo je samo maksimalna cijena koju su oni uspjeli izvući.
    Nije nitko kriv, ne treba tražiti krivca, nije nam bilo suđeno.
    Haza

Koliko je to puno puno? Kako nitko nije kriv ako smo ga mogli dobit puno puno jeftinije? Kontradiktorno je.
  • bbb medimurje
    4.9k
    Sigurno je soticek
    Bas je pao u hijerarhiji u baselu
  • Markelo
    3.7k
    Svi se povukli, otvorila se Dinamu šansa da za realniji iznos dobije Jagušića i eto ti PAO-a sa ovakvom ponudom. S kim su se nadmetali? Sa nama? Pa iznosi koje smo mi mogli dati i ovaj za koji je otišao u PAO nisu ni blizu
  • ElDorado
    9.9k
    Predobri smo mi sada za nekakvog Šotičeka
  • rokikaciga
    10.8k
    ↪Haza
    sve si znao roki,samo saljes kontra signale da se zapali malo,kolko ti je Škegro tutnijo u pđe?
    krvaveoči

Bit ću druker još jednom jer mi ideš na živce već neko vrijeme.

Kaj se nije reklo da se za ovakve komentare dobija ban?
  • Nolifer
    13.9k
    Nemojte i ovu temu zatvorit...
  • FazeN
    5.4k
    Dq je mali htio, bio bi nasLudovic IX

Eeeh ne tako brzo.
    Pitanje je kakav ugovor mali ima sa Škegrom ;)
    Znaš onu pjesmu "a priče kružeee" heh

S ovom pričom danas, mali Mikić mi je sve draži i draži.
    Ni njega se nije ništa pitalo kad je Škegro dogovorio bez njegovog znanja transfer u Hajduk, javio malom samo da idu u Split potpisat ugovor, ovi pripremili sve dolje, doveli pajsera Gattusa i skoro cijeli klub čekajući dolazak na potpis, a mali ga odjebao ko pseto :grin:
  • ksapi
    7.4k
    a priče kružeeeFazeN

Srbine
  • Davieboy86
    1.2k
    Uglavnom frende , meni se cini da ti nisi apsolutno nista pogodio :lol: Jbte led dobar si. :lol: Tesko je u kladi sve parove fulat
  • FazeN
    5.4k
    Uglavnom frende , meni se cini da ti nisi apsolutno nista pogodio :lol: Jbte led dobar si. :lol: Tesko je u kladi sve parove fulatDavieboy86

Hvala trudim se zadržat 100%, nije lako ali borimo se :broken:
  • Haza
    12k
    Koliko je to puno puno? Kako nitko nije kriv ako smo ga mogli dobit puno puno jeftinije? Kontradiktorno je.criticus

Nogomet nije tako plastičan, nekad se mora puno toga poklopiti da netko pređe u neki klub, sad se nije poklopilo i to je to. Nitko nije kriv, jer nije bila ni naša obaveza kupiti njega, niti itko može garantirati da bi uspio kod nas.
    Najlakše je sad dramiti, tražiti krivce, ali za tim nema potrebe.
    Imamo +7, dobru smo doselekciju napravili, u Europi smo živi.
    Davnih dana sam rekao, nije suđeno da svaki HNL talent završi kod nas, niti se treba pjeniti kad ne završi kod nas.
    Nisam mislio ništa zločesto kad sam rekao cijena za Dinamo, ali budimo realni, mi smo veliko ime, naravno da je netko spreman nama dati ispod cijene s bonusima, kad je sto puta veća vjerojatnost da ćemo mi nekog prodati za veću lovu nego Pao, pa je time konačna nagrada veća.
  • Haza
    12k
    sve si znao roki,samo saljes kontra signale da se zapali malo,kolko ti je Škegro tutnijo u pđe?krvaveoči

Škegro mi obećao 100 k eura, kao opis uplate napisao kontrasignali.
  • krvaveoči
    50
    uf,nevjerujem,izut ce ga ekipa s Knežije. Uzmi ti odma 50k da ne nestane.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet