• rokikaciga
    10.8k
    Još nije na transfermarkt tak da..
  • krvaveoči
    50
    ma nije,nebi se zajebavao bas tak.
    Meni je to smjesno i žalosno,da smo se toj strani okrenuli. Dinamo ne treba nikog,nek si vode svoje zvjezdice di god zele.
    Mi ćemo ionak pronaći prave ko i u većini slučajeva. A te zvjezdice će padat ko Srbi 91. nakon par tekmi vani.
  • Kujtim Shalla
    8.5k
    Ode frajer u momčad koja je 10 bodova iza nekog levadiakosa , sretan put i hvala bogu da se i ova priča završava. Samo što ja nebi Škegri dao ni blizu Maksimira više niti bilo kojem igraču koji ima posla sa njim . Da neka je dobra prodaja ,neka je najbolji menađer i bla bla.
  • Fatos Beqiraj
    1.2k
    Jel Skegro i Mikicu menadzer, ako sam dobro upratio. Ovo sve objasnjava dosta toga.
  • Dendle71
    276
    ne kužim kakve veze dinamo ima s izborom menedzera našeg trenera.
  • krvaveoči
    50
    mislim da je Faze rekao u zadnjim komentarima nešto o tome.
  • Common Sense
    1.4k
    Nije ovima is Slavena za zamjerit, prodaja Jage za 5 milki fiksno na rate je za njih u rangu one kad smo mi prodali Pjacu.
  • krvaveoči
    50
    došao si iz prcije u svetinju i sad odjednom trebaš agenta? Pa da vrijediš i znaš iz Dinama ćeš uvijek nać posao. Pitam se zašto bas Bara..
  • Orc123
    15k
    Joj Jaga moj....nisi bas najostriji nož u ladici ako si od ljeta vagao gdje ces i onda odes u Pao?! Skegro ce fino okrenut lovicu a ti ces za par godina se vratit u Hnl Osijek ili Rijeku ako ces imat srece....gore si mogao odabrat samo da si otisao u Tursku ili Aziju....
    A bas sam te zelio vidjet u Dinamu, jbg.....
  • ElDorado
    9.9k
    dobro on je Toplaku pa ga nemre utopit nigdje
  • Praskaton
    5.4k
    Zanimljivo koji god igrač nas odbije prognozira mu se povratak u Rijeku ili Osijek za par godina :grin:
  • krvaveoči
    50
    bio nekad..pusti sto piše na TM.
  • Fatos Beqiraj
    1.2k
    pa ne kuzim sta ima veze sto je nasao menadzera Kova, do sad je bio bez radio za sitne novce. Sad radi za ozbiljnu lovu i misli radit jos. Jos uz sve njegovore govorne mane, njemu treba menadzer ako ikom.

A di ces boljeg od Bare
  • Dinamo-SB
    1.1k
    Bara mi je antipatičan da se razumijemo,ali Bara radi sve najbolje u intresu svojih igrača i to je činjenica. Utrpa i sebi love,ali utrpao je i njima i uvijek je trazio najbolji balans i za sebe i za svoje igrače jer zeli i dugorocnu zaradu. Škegro,za razliku od njega,gleda isključivo što je najbolje za njega i njegovu korist i to kratkorocno. Nijedan menadzer koji dobro zeli Jagusicu nece mu savjetovsti da ode u Grcku jer ako ima imalo mozga u glsvi bit ce svjestan da moze zaraditi puno više ako mali uspije u Dinamu.
    Taj Skegro mi je posebno gadljiv tip.
  • crophantom
    3k
    Kova se prepao kad je ovaj mutavac iz Celja pustio u javnost da smo slali ponudu za Rieru u 11. Mjesecu pa se boji za budućnost.
    Al zajebanciju na stranu, prešao je s ranga plaće Međimurja, VŽ, Belupa, naravno da ce covjek naci managera.
    Ni meni se masnokosi Bara ne sviđa, al jbg, lik je trenutno najjači manager kod nas, normalno da ce ici kod njega.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.