• Fatos Beqiraj
    1.2k
    ma realno ne treba nam nista trenutno. Europu ne mozemo vise prijavit. Za hnl smo svejedno prejaki. Bolje cekat ljeto, ako uleti nesto uleti sad.

Nadam se da ce Lisica bit okej ubrzo, previse se on podcijenjuje. Mlad je, pokazao je da zna i moze. Ne vidim zasto on ne moze postic cijenu od 10tak mil za sezonu dvije.
  • miro
    8.4k
    šteta za malog, dobar igrač, nek mu je sa srećom
  • Orc123
    15k
    ako takvog talentiranog klinca mozes dovest sad ne cekas ljeto jer na ljeto ce vec biti kasno a cijena sigueno nije ni blizu ove koja je bila za Jagusica....

Bas mi zao Jagusica sto nije dosao ali decko je doslovno izabrao najgore sto je mogao....ajd da je otisao jos nekako u Bragu, ili cak Werder....razumio bi, ali Pao? Strasno....
  • veselko tenžera
    6.9k
    Jedna od najčudnijih transfer saga u zadnje vrijeme. Mi nudimo 1,75 oni traže 3, a prodaju ga za 6.hardek

Bravo, ovo baš bode oči. Bez imalo logike je ponuditi duplo od onoga što nudi najbolji ponuđač. Jako vuče na Oprah pare show ili neku rikverc mašineriju.

Ako su novci približno točni, malog se nije pitalo ništa. Bilo je - il tamo, il nećeš nigdje. I razumijem Belupo, ovo im je jackpot. Mogu razumjeti da su od nas tražili 30% i manji fix jer bi ga mi sigurno prodali dalje za veću lovu nego što će Grci.

Malom sretno, djeluje mi skroz dobar lik, a ja uopće nisam nezadovoljan ekipom koju imamo, dapače!

I samo bih istakao kolegu @vlatkomarkovic koji je u vrijeme najvećeg hypea rekao da je vrlo skeptičan oko ovog transfera. Inače trezven lik koji piše realno zbog čega iritira sanjare i zanesenjake.
  • BBB Sibenik
    6.3k
    Šteta odličan igrač i mislim da bi kod nas doslovno eksplodira u nebo, al ako je cifra istinita pa mi nikad nismo ni imali pravu sansu.
  • mosad
    2.2k
    Adriano jagusic welcome to Dinamo Zagreb 2027/28
  • mali M
    9.5k
    Gotovo sam 100% siguran da cifra nije tolika... Kako god, rekao sam već danas... Preskakanje stepenica...
  • Jurki
    22.8k
    Ponudu od 6 milijuna mi nikak nismo mogli matchirati.

Treba se okrenuti sebi i unutarnjim rezervama.

Imamo dobru momcad, i s Jagusicem ili bez njega ne sumnjam da bu uspjesna sezona.
  • krvaveoči
    50
    Ako su novci približno točni, malog se nije pitalo ništa. Bilo je - il tamo, il nećeš nigdje.veselko tenžera

99,9%
  • Fatos Beqiraj
    1.2k
    da slazem se i meni uzasan odabir. To mi je za nekog Petkovica, Livaju i slicne. Ne za talenta od 20god.

Kazem ako uleti neka dobra prilika uzet, al sad ici u neke dubioze radi nekog nije nam potrebno trenutno.
  • Thor
    1.9k
    Jel gotova ta tv-novela fala kurcu! :roll: :lol:
    Jel mozemo sad temu malog stavit pod kljuc i u ropotarnicu povijesti!? :zip:
  • Praskaton
    5.4k

Ma slažem se ja s tobom nego općenito na forumu hvalospjevi za nekoga dok nam je tu ili dostupan pa kad ode uvrijedimo se,ironicno komentiramo i "želimo mu sreću"
    Jakir je zadnji primjer bio..
  • Orc123
    15k
    nezz, pokusavam se staviti u cipele tih roditelja i tih klinaca.....jbt svi bi kruha preko pogace a ne slijede dokazane primjere u vidu Modrica, Eduarda, Coeluke, Pjace, Broza, Olma, Sutala. . . Nego idu stopama, Corica, Halila, Brodica.. Hajdukovih bilih tica, Balica, Palaverse, Basica...
  • Dendle71
    276
    Totalno čudno. Recimo mi nudimo 3M€. Ako smo jedini koji smo u igri...zasto bi neki drugi klub ponudio 6? Nema logike. Pa znaju koje su ponude na stolu.

Mi smo očito definirali naš maksimum. Netko nas nadmašio i to je to. Sasvim normalno. Jefino nenormalno je razlika u ponudi ili bolje receno ponuda zelenih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.