• rokikaciga
    10.8k
    Živjet ću u neznanju :lol:
  • Nogo
    10.2k
    Mierez??
    Oh no, krećemo iz početka! :lol:
  • Ludovic IX
    10.5k
    Jagusic nama ne vrijedi 6 miliona. Za 6 miliona igrac mora isporučiti 20+ g/a po sezoni sto ce beljo isporučiti a jagusic bi dam ruku u vatru bio igrac koji bi se učio kod nas prvih 6 mjeseci. Kako bi nagodinu bilo, neznam ali nisam siguran da uz svoj3 fizikalije moze biti jači od veznih igrača protiv kojih bi igrwo nagodinu u LP.

Znam da igra dobro ali igrw dobro protiv klubova na razini slaven belupa. Nije mi dao dovoljno dobar razlog da sam siguran da je dovoljno dobar za dinamo. Za 2 milje ok da se zajebes jer ih mozes i vratiti za mladog igrača ali vise od 4-5, sutalo nam je dovoljan primjer
  • Mali dioničar
    19.5k
    Jagusic nama ne vrijedi 6 miliona. Za 6 miliona igrac mora isporučiti 20+ g/a po sezoni sto ce beljo isporučitLudovic IX

?

Pa nije Modrić zabijao 20 golova, a ni Majer ni Olmo ni...
  • Jaro
    11.8k
    pa ni Modrica, ni Majera ni Olma nismo platili 6 milja…
  • Orc123
    15k
    Ak se nekojim slucajem nudi Šoticek ne bi ga uzeo ni da je badava. Ni da ostanemo na Vareli samo na krilu, nek rađe igra Zulfic i jos koji junior....toga malog seronju ne zelim blizu Dinama i Maksimira ni na 3 kilometra....fujj...nek ga tatek sad gurne u Hajduk i nek mu oni placaju! Dugo mi se nije zgadio neki igrac ko on.
    I strasno se iskazao u Baselu, klubu slabijem od Dinama!
  • Ludovic IX
    10.5k
    Igrac od 6 milja mora odmah isporučiti. Mora biti ako ne najbolji onda barem drugi najbolji igrač u klubu a mali ne moze protiv hajdukovih teretnih veznih isporučiti. Pored naših se skoro vidio nije osim udarca iz daljine. Mi ako kupujemo za 6, moramo vjerovati da ce vrijediti 20 a ja ne vidim nista olmovo u njemu. Majer mi je bio duplo bolji igrwc od jage kad je dosao a bio na klupi godinu dana skoro
  • Haza
    12k
    Igrac od 6 milja mora odmah isporučitiLudovic IX

Cijena za nas nikad nije bila 6 milja eura. Mogli smo ga prije nekoliko dana dobiti puno, puno jeftinije. Ovo je samo maksimalna cijena koju su oni uspjeli izvući.
    Nije nitko kriv, ne treba tražiti krivca, nije nam bilo suđeno.
  • Noel
    19.1k
    Cijena za nas nikad nije bila 6 milja eura. Mogli smo ga prije nekoliko dana dobiti puno, puno jeftinije. Ovo je samo maksimalna cijena koju su oni uspjeli izvući.
    Nije nitko kriv, ne treba tražiti krivca, nije nam bilo suđeno.
    Haza

Predmudar je Boban za ove igrice.
  • Ludovic IX
    10.5k
    4 igrwc je pristao. Leeds je za gvardiola nudio 5-6miliona vise no leipzig i dinamo nije rekao gvardiolu da mora prihvatiti leedsovu ponudu. Dq je mali htio, bio bi nas
  • NitkoBitan
    35.3k
    Cijena za nas nikad nije bila 6 milja eura.Haza

Pa jel dosta vise tih prica o "cijenama za nas"?
  • krvaveoči
    50
    sve si znao roki,samo saljes kontra signale da se zapali malo,kolko ti je Škegro tutnijo u pđe?
  • NitkoBitan
    35.3k
    Cijena posebna za Dinamo ne postoji, barem ne u posljednje vrijeme. Ako i je nesto fiksno niza klubovi se namire kroz postotak od buduce prodaje za koji postoji sigurno veca sansa da ce se ostvarit u Dinamu nego recimo svicarskom ili grckom klubu.

I sve je to u redu da Dinamo maksimalno ne izlazi u susret kod posudivanja igraca, kad krvari na dva fronta da nasi klubovi dobiju milju nit orali nit kopali, kad se odricemo realno zaradenih TV prava da bi manji klubovi lakse prezivjeli godinu itd. itd.
  • din
    1.2k
    Ajmo nastaviti dalje, niti prvi niti zadnji, mogao je biti odlično pojačanje, a mogao je ispasti flop, nikad nećemo znati. Iskreno očekivao sam da Jaga ode u lige petice, tipa bundesliga i da vidimo koliko vrijedi. Kako veli Haza, bit će novih Jagusica, bez brige!
  • Fan
    1.9k
    sve si znao roki,samo saljes kontra signale da se zapali malo,kolko ti je Škegro tutnijo u pđe?krvaveoči
    Samo sam tebe čekao da se javiš, a naporan si u 3pm...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet