• Omake
    15.5k
    Po meni bi Hajdugu bilo najbolje da im igraju Sigur, Pajaziti i Pukštas vezni red, ali kada imas 2 vezna koja skupa zarađuju preko milijun, normalno da neki ispaštaju radi te loše odluke.
  • vjeko1701
    22.4k
    ocigledno vam covjek bas smetaaustrijanac

Pa ne sjećaš se onog sentimenta kad je došao? Umjesto da Dinamo dovodi iskusnog stručnjaka koji je prošao sustav Barcelone, sve išlo u smjeru "pa imamo domaće koji su i bolji." ili "kaj nije bilo Hrvata za taj posao".
  • ZrnTSCHeZ
    1.8k
    Premale brojke u Miškininu šaljemo za sada, rekli bi lokalci da se "ciganimo"
  • Kujtim Shalla
    8.5k
    Ovog Fruka baš zezaju. Čovjek se davno oprostio Malte ne . Na kraju će i on kod nas završiti :joke: čisto eto, jer možemo
  • emilperska
    14.6k
    Tomislavu Duvnjaku je danas 23. rođendan, taman kad ga spominjemo..

Mislim da se dosta vise uklapa od Poza.

Jedan član Zone me još na ljeto uvjeravao u inbox da smo se zajebali sa Soldom, da je trebalo Duvnjaka dovest hhahah. Nek se javi..
  • Laugreano
    5.2k
    Po meni u HNLu nema dovoljno kvalitete za dinamo, sto se tice takvog profila igraca
  • Ludovic IX
    10.4k
    duvnjak je kod nas bio predodredjen za velike stvari ali ga prelazak u seniore malo iznenadio pa je bio za k....
  • emilperska
    14.6k
    duvnjak je kod nas bio predodredjen za velike stvari ali ga prelazak u seniore malo iznenadio pa je bio za k....Ludovic IX

Imao je gadnu ozljedu sto ga je 6 mj udaljila čim je dosao u Istru na prvu posudbu od nas. Poslije je morao obilaznicom preko Sesveta do VŽ.
  • emilperska
    14.6k
    S druge strane, Pozo je 2022. potrgao križne..
  • ElDorado
    9.8k
    Iskreno ja kod Duvnjaka ne vidim nekaj posebno. Prosjek. Za zadnjeg veznog uvijek bi tražio neku fizičku mrcinu.
  • rokikaciga
    10.8k
    Pa nije niti Misic fizicka mrcina. Niti najbolje sestice isto nisu fizicke mrcine.

Dule je takticki odgovoran i naprijed i nazad, odlican pregled igre, ima pluca i kako simpaticno kaze Omake, velika xDinamovstina, takoder odlican udarac.

Kad vec grah nije pao Pavicu ili Vrbancicu mislim da je Duvnjak prava zamjena za Misketa. Prije sam bio skeptican jer niti Soldo nije dobivao prilike ali sad kad ih je dobio i iskoristava ih. A Duvnjak bi se iste sekunde vratio u Maksimirsku 128. I secer na kraju je taj sto je on stvarno dobar decko, nema milimetra negative u njemu.
  • Kumerle
    2.4k
    Pozo je dobar igrač, u prvoj tekmi nam je zabio gol i Gorica nas je dobila, u drugoj nije igrao zbog suspenzije i tu smo ih razvalili.
    Nama sigurno nedostaju Valinčić i Mudražija, dok je njima susprendiran neugodni Španjolac Iker Pozo koji nam je zabio u prvom krugu natjecanja u Maksimiru i važan im je napadački arsenal.Kumerle

Unatoč tome, moje mišljenje je kako on nije pojačanje za Dinamo i da bismo si stvorili gužvu u veznom redu. U ovom trenutku nama nitko nije prijeka potreba, ali ako će se dovoditi netko, smisla bi imao Jagušić i eventualno jedno krilo i zamjena za Mišića ako Soldo nije taj.
  • ElDorado
    9.8k
    Soldo sigurno nije šestica. On je baš pravi box to box, podsjeća na Ademija
  • Ivdzo11
    9.1k
    Po informacijama koje imam, Dinamo u nekoj moguće drugoj ili zaključnoj ponudi neće prelaziti iznos od dva milijuna eura. Bit će bonusa, ali osnovna ponuda je dva milijuna eura, što je nešto više od 1,75 milijuna, koliko je sada ponuđeno. Meni se čini da bi to na kraju trebalo završiti uspješno.

Jagušić želi doći u Dinamo i nema razgovora oko toga. E sad, kad igrač želi otići, onda i u Slavenu moraju drugačije razmišljati.

Međutim, po nekim informacijama ni to nije definitivno završeno, odnosno da bi i Matković na kraju ipak mogao doći u Dinamo. I on želi u Dinamo pa možemo zaključiti kako ništa nije definitivno zaključeno prvim odbijanjem ponuda od strane Osijeka i Slaven Belupa.

Olivari
  • Paggini
    75.3k
    Meni se čini da bi to na kraju trebalo završiti uspješno.Ivdzo11

Čuj Olivarija, prvog recenzenta potencijalnih transfera među novinarima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.