• deda
    43.5k
    Ne blefiraju, vazu najpovoljniju.
  • DiddyGuela
    5.4k
    Matkovica definitivno preskociti ako kokosari iz NKOS nastave ostrit svoj kurcic na Dinamu.
  • NitkoBitan
    35.2k
    vazu najpovoljniju.deda

"Dobri odnosi sa Dinamom", "ispod cijene", "prvi u redu"....? Prosla ta vremena izgleda :cry:
  • Žan
    791
    Ljudi igraju sami protiv sebe, Matkovic ako je odlucio da zeli samo u Dinamo, strpit se do zime i pokupit ga za 0, poznavajuci nase klubove i modus operandi, Matkovic je za koji mjesec na tribinama jer ne zeli produzit ugovor.
  • Paggini
    75.2k
    Matkovic je za koji mjesec na tribinamaŽan

Odlično, smanjujemo rizik od ACL-a heheheh
  • Ivdzo11
    9.1k
    Navodni interes Dinama za velikogoričkog Španjolca iz obje perspektive “pije vodu”, ali Iker Pozo ugovorom je vezan s Goricom do ljeta 2027. godine. Dođe li doista ponuda iz Maksimira, tu će biti pregovora… Cityportal
  • Dinaminjo
    1.9k

Belupo vaze, rokovi se zatvaraju
  • Kujtim Shalla
    8.5k
    Čekaj ,jel ovo istina da su Pozu me gli dovest za 50 njihovih članarina i ljubavi prema klubu a ovaj ih poslije jebao i zabio im gol :rofl: o majko što pročitah , pa legendu samo radi ovoga treba dovesti i staviti da ih ubija ko onaj Mate Maleš nas
  • IvanS
    485
    Ništa čekanje za Jagušića dok natrpa hajduka i sl.
    Sada odmah potpisuj i u trening šnjime. Prijava za EL također (iskoristit' će ga se sigurno).

Bit će to dobro proljeće opet. :)
  • Sibirski plavac
    7.9k

Pozo ne razumi ća je igranje za splicke galacticose. Ajdučki dres teži je od Realovog ili Barcinog. Pep, Zanetti i Emery su rekli da nikad nisu vidjeli takvu atmosferu ka na Santiago Poljudbeu. To vridi više od svih slinamovih titula.
  • mlkaskic
    363
    Ne znam kako vi to vidite ali mi možemo maksimalno prijaviti 2 igrača, i to su koliko ja znam Livaković i Bennacer, koji je trenutno ozljeđen ali mislim da će ga se ipak prijaviti što realno imamo šanse proći Genk.

Meni samo to UEFA pravilo nikako nema smisla, ako se riješimo još Nevistića otišli su nam 5 igrača koji su mogli igrati u natjecanju, a možemo samo prijaviti 2 nova.
  • Masto
    1.1k
    sta nije bilo tri nova
  • CastAway1986
    5.2k
    Pa cekaj @Josip Frank zar nisi rekao da španjolac potpisuje do Rijeke i da je sve riješeno sad kao on ne želi u Dinamo ??
    Ako je kojim slučajem istina nek mu je sretno u derbijima sa Ibizom , Poblenseom , Alcoyanom i ostalim velikanima iz 4.španjolske...
  • Sveznalica86
    0
    Mislim da s odlaskom 5 igraca koji su bili prijavljeni za EL moze se prijaviti jedan dodatan, tj. treci
  • Dinamovapriča
    690
    1. Kao što sam ranije pisao Dani je naš, ostale su još neke formalnosti, najverojatnije posudba bez prava na kupovinu (ovaj dio nije siguran), potpis do Rijeke.Josip Frank
    :smirk:
    Kako to, kako to?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.