• Omake
    15.4k
    Možda je Bamba politički osvješten lik i protivnik Lukashenkina režima.
  • Jurki
    22.6k
    O hramu nogometa Poljudu je pričao i naš LjuboMali Zeus

Ja bi prije rekel da je to škeden nogometa bez krova.

Kakvi mrtvi hram.
  • Pacho
    13.8k

Tko ce na kraju pobjediti u toj situaciji?

1209.jpg?width=700&quality=85&auto=format&fit=max&s=133d4991ff95316046b3f5abf5a2d124
  • Nogo
    10.2k
    Nakon sedam i pol godina Dante #Stipica vraća se u #Hajduk. Iskusni 34-godišnji vratar na Poljud stiže kao slobodan igrač nakon što je sporazumno raskinuo ugovor s poljskim Pogonom iz Szczecina čiji je član bio od 2019. godine.

Stipica je jutros prošao liječničke testove te s Bijelima potpisao ugovor do ljeta 2027. godine, a nosit će dres s brojem 4️⃣4️⃣.
  • NKDZ86
    7.5k
    s obzirom na sve ove priče o njima, očekujem plaću u naturi: dvije kifle i jogurt
  • Jurki
    22.6k

Jos kad Rakitic dopelja 2 turbo Španjolca.. i jednu crnu zvir

Euforija krece 3,2,1

Idemo po fritulu. Kme

Bit cemo prvaci ako nam dozvolidu.
  • Ivdzo11
    9.1k
    Po nekim pričama Slaven ima financijskih problema, zato svi i idu, netko ide toliko u krajnost da bi mogli imat problema s placama i zato svi idu...

Vrlo lako da i Ilija Nestorovski ide u zimskom roku...
  • rokikaciga
    10.6k
    Znači ovi retardi na indexu besramno koriste chatgpt i niti ne provjeravaju činjenice.

Vidio sam da je Mlačić napisao nešto za odlazak i na dnu činjenice o Udineseu

Xyr91r5.png

Mali problemčić je taj su Udine trenutno devete na tablici...
  • Efes Pilsen
    14.8k
    Izgleda da ce Jankovic u Slovan ipak. Slovaci su ocito trazili bas HR igraca kao zamjenu Tolicu kojega ce pustit u Kinu.
    Posudba s mogucnoscu otkupa.
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    besramno koriste chatgpt i niti ne provjeravaju činjenice.rokikaciga

Smijesno sta se napravilo od tog zanimanja
  • Ljubo
    398
    ako je to istina biti će mi žao, ali mi nije jasno da uz sponzora kao sto je Podravka imaju financijske probleme.
  • Fatos Beqiraj
    1.2k
    Tko imalo koristi chatgpt moze vidit da je ovo on pisa i klasicne greske. Zamisli nisi u stanju provjerit samo podatke i preuredit tekst. Kakvi debili
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet