• Dinaminjo
    1.9k
    Jaga ne moze na B listu

15 god je navrsio 6.9.2020.
    10.8.2021. Je otisao u Slaven
    Trebao je biti 2 god bez prekida u Dinamu da bi mogao na B listu
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Ovakve? Ni blizu.Zagi

Zivi bili pa vidjeli, ni Beljo nije bio fizikalac u Istri i Osijeku pa je dominirao itekako. I da dodje kod nas svakako ocekujem bolju igru zbog bolje momcadi ali kazem radije bi vidio nekog naseg.
  • deda
    43.4k
    Mandžo u Matkovićevim godinama nije ima gol u HNL-u.
  • emilperska
    14.5k
    Mandžo u Matkovićevim godinama nije ima gol u HNL-u.deda

Ali je imao zdrava koljena i manje problema van terena..
  • rioda
    13.5k
    i manje problema van terena..emilperska

Uff, koliko se sjećam, imao ih je i Mandžo bome...
  • mosad
    2.2k
    manje voćkica :rofl:
  • rokikaciga
    10.6k
    Cuj Mandzo sa 20 imao manje problema van terena. Kaj ga nije Ciro nazvao dilkos bas zato jer je bio baraba? :lol:
  • Hebimir Strašni
    176
    Beljo je dominiro,a Matković nije prije niti sad dominantan u ničem. I Kanga je imo fizikalije pa je bio za kujac :smile: :razz:
  • mikser
    71
    Upravo si naveo sve razloge zasto ne. Fizikalije mozemo naci i u nasim juniorima. Ponavljam stoti put ja ne znam sto je vecina vidjela carobno u Matkovicu niti pokazuje neku prevagu toliko pa da se moze reci ajmo probati.BornaPŽ1986

Baš na protiv, njegove fizikalije su elitna kategorija, i to baš nečeš naći kod naših juniora.
    On je po tome baš Mandžukić i vrijedilo bi ga dovesti za 1-2m, uz dobre suigrače bi mogao eksplodirati
  • bazooka93
    119
    znaci jagusic na desnom krilu, na ljeto prodaja stojkovica i onda jagusica kao 8/10 a do tad se i Lisica vraca u formu.
    Glupe su usporedbe Mandze i Matkovica, Mandzo je igrac koji je bio jako dominantan u vo2 max.
    Matkovic ima elitnu brzinu za nase podneblje i iskreno vise ga vidim kao krilo
  • Zagi
    15.1k
    Matković je definicija low risk-high reward transfera.
    Bonus ako ostaje u Osijeku do ljeta. Kod nas nema gdje igrati trenutno.
  • Noel
    19k
    Mandžu je u ključnom trenutku karijere spasio Felix Magath još jedna luda glava. Sve dalje ostalo je povijest.
  • emilperska
    14.5k

Čuo sam priče i za jednog i drugog o dijelima van terena. Mandzinima mi su se učinila "lakšima". Iako da, đilkoš je bio.

Ali Mandzo je bio zdrav, bez ozljeda sa sjajnim kapacitetima u trkačkom dijelu i bez problema s radnom etikom.

Ja ih ne bi uspoređivao, nimalo. Ali svako radi svoje usporedbe.

Ozljeda koju je Matković imao s 18 godina, povećaca rizik od iste takve ozljede opet. Imamo u ekipi već previše igrača s ACLom.
    Stojke, Kačavenda, Torrente od ovih sto su ostali na prvu..
    Dovodit još jednog uz upitan radni moment, nisam siguran. A i nije jeftin kao što vidimo.
  • Praskaton
    5.4k
    Ne znam zašto smo onda doveli Kulušića.Ni jedan ni drugi nisu instant pojačanje nit nam treba pored ovakvog Belje a i Bakrara.
    Nadam se da će dobiti minute u Vukovaru.
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Po portalima pisu da nudimo 1,5 mil. ali da ovi traze vise. S obzirom na ugovor do 2027. i slucaj Mierez od prije, nadam se da ce ovo rijesit po kratkom postupku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.