• Hebimir Strašni
    175
    Mogao bi on jednog dana kod nas...ne bi me začudilo
  • nwankwo646
    1.1k
    Ovaj prelazi u Swansea
  • Kumerle
    2.3k

Uljanik Isterina filijala? Prvi glas... vidim da imaju desno i lijevo krilo iz Istre u prvih 11, ostalo nije ako se ne varam.
  • ibro1986
    418
    robin gonzalez ko kuća
  • criticus
    6k
    Ja bi radio vidio Almenu kod nas ako ovaj iz Barce propadne. Ponudit arapima 2 milje odma, Hajduk nema te novce, a ako i ima izbiješ im 2 milje na jednog igrača i zavrte kolo tuge ponovo. Na kraju sezone nek dođe kod nas. Ljevak koji može napast dubinu i uć u sredinu, finu loptu ima, dribling, centaršut, sve što nama fali na toj strani. Poznaje ligu i oslobađamo ga okova. Ima da igra ko zmaj.
  • Mihaljević
    14.3k
    Adriano_Jagu%C5%A1i%C4%87_NKSlavenBelupo_10.jpg
    Trebamo pokazati moć i dovesti Jagušića, igrao bi sigurno u veznom redu a po mogućnosti ga možemo gurnit na krilo, dat mu desetku i imamo igrača od 20M+…

Isprodavali smo se dosta ovaj prijelazni, vrijeme je da se dobar mladi igrač iz HNL-a završi u Dinamu.
  • rokikaciga
    10.5k
    ma kakvi, igraca kao Almena imas na bacanje. Sve to lijepo izgleda ali Almena puno zuji a malo meda daje. Sad ce 22 godine, trebao je pojest HNL da ga mi dovodimo. U 14 nastupa ima 1 gol i 2 asistencije, u 1100 minuta. Nas Lisica ima 2 gola, 4 asistencije u 960 minuta tj u 13 nastupa.
  • Peškaman
    8.5k
    Bleon Kurtulus - 18-godišnjak, stoper (dešnjak),trenutno član švedskog prvoligaša Halmstads BK.
    Ugovor vrijedi do sredine ove godine,točnije 30.6.2026. godine. S 18 godina standardan član prvih 11, odigrao 28/28 utakmica - puna minutaža. Prema TMu vrijedi 1mil€.
    Osim toga već je pozvan i za u21 reprezentaciju Švedske gdje je suigrač našeg Vinlofa.
    @Omake ako možeš "izvuć" graf.

2093877.webp
  • Omake
    15.4k

Odličan u defenzivnim duelima, možda i najbolji omjer postotka i broja duela među stoperima u ligi. Ostalo jako tanko

mlE6rV5.png
  • CastAway1986
    5.2k
    meni je njegov buraz u tim godinama djelovao puno bolje iako mu se poslije karijera i nije nesto razvila jer igra u Ludogoretsu
  • Omake
    15.4k
    Vjerujem ti na riječ. Nisam ga gledao. Uspjeh je igrati i za Ludogorec. Titule, Europa.
  • CastAway1986
    5.2k
    ma ne pljujem ja bugare nego jednostavno je obecavao i ocekivao sam ga u ligi petice kao recimo H.Ekdala ..
  • rokikaciga
    10.5k
    Poznaje. Preporučio ga je meni još prije 2-3-4 mjeseca za FM. Već je bilo interesa od najvećih klubova ali još uvijek ostaje u Gruziji. Ono malo kaj sam ga vidio, mali će bit zvjerka ako ne odluta negdje
  • Omake
    15.4k
    Jako dobro. Pisao sam o njemu lani u ovo doba ili tako nešto, nakon što je završila lanjska sezona gruzijske lige. Ja sam malo manji optimist od većine. Mislim da će biti odličan lijevi bek, ali ne vidim ga kao nositelja igre u Barci, Realu ili Bayernu kao što neki navode. U usporedbi s Joškom mu fali par stvari.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.