• Hebimir Strašni
    169
    Mogao bi on jednog dana kod nas...ne bi me začudilo
  • nwankwo646
    1.1k
    Ovaj prelazi u Swansea
  • Kumerle
    2.3k

Uljanik Isterina filijala? Prvi glas... vidim da imaju desno i lijevo krilo iz Istre u prvih 11, ostalo nije ako se ne varam.
  • ibro1986
    418
    robin gonzalez ko kuća
  • criticus
    6k
    Ja bi radio vidio Almenu kod nas ako ovaj iz Barce propadne. Ponudit arapima 2 milje odma, Hajduk nema te novce, a ako i ima izbiješ im 2 milje na jednog igrača i zavrte kolo tuge ponovo. Na kraju sezone nek dođe kod nas. Ljevak koji može napast dubinu i uć u sredinu, finu loptu ima, dribling, centaršut, sve što nama fali na toj strani. Poznaje ligu i oslobađamo ga okova. Ima da igra ko zmaj.
  • Mihaljević
    14.3k
    Adriano_Jagu%C5%A1i%C4%87_NKSlavenBelupo_10.jpg
    Trebamo pokazati moć i dovesti Jagušića, igrao bi sigurno u veznom redu a po mogućnosti ga možemo gurnit na krilo, dat mu desetku i imamo igrača od 20M+…

Isprodavali smo se dosta ovaj prijelazni, vrijeme je da se dobar mladi igrač iz HNL-a završi u Dinamu.
  • rokikaciga
    10.4k
    ma kakvi, igraca kao Almena imas na bacanje. Sve to lijepo izgleda ali Almena puno zuji a malo meda daje. Sad ce 22 godine, trebao je pojest HNL da ga mi dovodimo. U 14 nastupa ima 1 gol i 2 asistencije, u 1100 minuta. Nas Lisica ima 2 gola, 4 asistencije u 960 minuta tj u 13 nastupa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.