• NB86
    17.4k
    Samo soldo nije dovoljan, treba nam jos jedan, sunjic bi taj problem rjesio ako ne moze on pozo bi mi bio skroz ok rjesenje jer bi bio jeftin i vjerovatno zadovoljan rotacijskom pozicijom, prsir je bolji igrac al gorica bi vjerovatno trazila 1-2 mil to nema smisla davat. Juniori bez sekunde seniorskog nogometa nisu rjesenja, imaju d2 tamo nek se dokazu pa ce ih se postepeno uvodit ali od njih se ne ocekuje nikakav doprinos u prvoj ekipi za razliku od poze koji moze i mora isporucit određenu igru kad bi dosao.
  • miro
    8.4k
    Duvnjak možda?
  • njurci10
    427
    niti jedan niti drugi, ali čisto sumnjam da bi trazili 1 ili 2 mil. Kad koliko znam ističe ugovor na ljeto.

Mislim da HNL rješenja treba izbjegavati.
  • Mr Anderson
    17.2k
    Znači, mogli smo Šunjića dovesti badava prošle godine, ali je netko pametan odlučio da nam ne treba. Sad nas ovi traže 4 milje za igrača u 30. godini? Fakat smo genijalci.
  • El Madrigal
    820
    Sutra bi Misicu zabranio prilazak stadionu, da slucajno ne pokupi neki glup karton, da moze igrati protiv Rijeke.Jurki

Mišiću je prijeko potreban odmor, a i ima 3 žuta kartona, ali 100% sam siguran da ga Kova stavlja u prvu!!
  • NB86
    17.4k

Ako mu istice ugovor na ljeto onda im ga vjerovatno zbog borbe za ostanak nema smisla prodavat, svakako bacit oko ne njega na ljeto onda ako cemo bit u potrazi za sirinom u vezi
  • Josip Frank
    182
    Duvnjak je bio želja pojedinaca u klubu još prošli prijelazni rok. Ideja je bila da se Soldu preproda, a dovede Duvnjak, od toga se odustalo, nemamo ga trenutno u primisli
  • Fatos Beqiraj
    1.2k
    Mislim da smo do kraja sezone dovoljno pokriveni, a nema smisla sad ici u nekim posao kad vise manje nije potrebno, dok na ljeto je veci izbor igraca i lakse postic dogovor
  • hanibal
    72
    mislio je na kvalitetu igraca tu je to negdje Pozo.....sa 25-6 godina Mudrazija je bio u Belupu pod Zekicem tada je ostavrio 27 nastupa 1 gol i 1 asis...a Belupo je bio 8. na kraju te sezone.....realno Imao je dinamo i Tolića ranije pa niti on nije mogao prismiriditi prvih 14-15 igrača
  • NB86
    17.4k
    Kakve to veze ima sto su kvalitetom slicni ako nam igrac mudrazijinog profila nije potreban a pozinog je ...
  • mali M
    9.5k
    O Bože... Pozo, Prevljak, klase kao i Mudražiia, Belcar, Brodić, Deni Jurić, Kastrati..samo nastavite momci, dobro da se zgražate na mr. Vafla...
  • vlatkomarkovic
    3k

Prevljak je ozbiljan igrač, ovo ostalo se slažem, ali Prevljak ima ozbiljan CV
  • mali M
    9.5k
    okej... Da je ozbiljan igrač sa ozbiljnim CV-om igrao bi u ozbiljnom klubu, ali ok...
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Igrac koji je prosao red bullovu akademiju, bio u austriji, belgiji i njemackoj je sigurno ozbiljan igrac. Ako se ne varam imao je problema sa ozljedama pa nije oatvario bolju karijeru.
  • vlatkomarkovic
    3k

Istra je ispostava Alavesa i zato ponekad, a ovo im nije prvi put, mogu dovesti ozbiljnog igrača… Također Lisica, Valincic, Beljo, Barkrar gdje su ono oni ranije igrali? Onaj Haro je bio ozbiljan igrač, Mierez, Caseres…. Ne bi tako po Istru podcijenjivao….
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.