• Jos-Optimus
    9.5k
    Tko ga je napao? Evo ja sam osobno napisao da većina "insidera" ima svoj interes i da treba paziti što se uzima zdravo za gotovo. Haza se bio pretvorio u Jagušić insidera, ovo nije Zona Jagušić. Miro je bio jako aktivan dok je tu bio Baturina i sve što je pisao je bilo vezano uz njega i lošije komentare njegovih suigrača koji su bili njegova pozicija. Sve 5, ali imam pravo to napisati, kao i ostali. Nisam vidio da ih je netko vrijeđao i napadao. Drugi je problem bolesna potreba za bilo kakvim informacijama. Sve saznamo kad trebamo. Draži mi je Faze koji prenese uglavnom onako kako je, pa vi recite što hoćete. Pojavi se neki lik od nikuda i bubne 5 dvosmislenih rečenica koje i ja mogu složiti i reći ništa o ničemu i svi podemonili.
  • Eduardo
    28.5k
    Upozorio sam vas jutros, no vi i dalje nastavljate u istom smjeru uz napade i vrijeđanja na osobnoj razini... prvi sljedeći takav incident i tema će ići pod ključ, a odgovorni na hlađenje.
  • Ludovic IX
    10.4k
    Jagusic je bio do 21-u dinamu. Do svoje 16-e godine. Neznam koliko mu fali vremena u klubu da bude homegrown player. Nema jos 21 i ako ima uvjete, on moze na B listu tj možemo ga prijavit kad god. Jedan razlog vise za uložiti novce. Ako ne za ovu, makar da se uhoda do početka iduće sezone.
  • Gringo
    675
    nezz jel ce igratOrc123

Igra nažalost..
  • Orc123
    14.9k
    ne mora nista znaciti...vjerojatno oprostajna
  • Masto
    1.1k
    Igrali su i naši
  • zmujcinslbrod
    63
    naši na poluvremenu utakmica potpisuju za druge
  • Blue Label
    168
    Kaže profa na 8-24 da izvori bliski klubu kažu da je ovaj iz Barcelona 99% riješen, Šunjić 70% i da će doć Pozo ili Gonzalez
  • Zagreb1992
    3.2k

Pozo, Goznalez kod nas ? Čemu uzimanje igrača kojima je limit HNL
  • Blue Label
    168

Sumnjam da je to istina.
  • badjibadara
    8.7k
    Kaže profa na 8-24 da izvori bliski klubu kažu da je ovaj iz Barcelona 99% riješen, Šunjić 70% i da će doć Pozo ili GonzalezBlue Label

A za Valentinu suti ko pi*da?
  • Dzoni
    3.8k
    Iker Pozo je među najboljim igračima ove sezone u veznoj liniji u HNLu, ali ne bih ga ispred nijednog od naših veznjaka stavio da igra.
    Mada s druge strane, vidim scenarij da bi u Rijeci bio igrač za 5mil
  • badjibadara
    8.7k
    Mada s druge strane, vidim scenarij da bi u Rijeci bio igrač za 5milDzoni

Boravkom u Rijeci nije postao igrac te vrijednosti... Naprotiv
  • plavi devet
    734
    da će doć Pozo ili GonzalezBlue Label

Onda je mogo i Mudrazija ostati, to je taj rang kvalitete. Tako da ne vjerujem u to.
  • Facke
    7.8k
    Nit nam treba Sunjic, niti Pozo niti Gonzalez. Pitam se gde bi oni igrali? I za koga?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.