• njurci10
    415
    Faze v.0.5? :lol:
  • crophantom
    2.8k
    Novost oko Valentina:

Iako mi je rečeno da su njegov klub i Dinamo postigli dogovor, nažalost nije još finalan...
    Josip Frank

42dd00aa15ea10341e725ad5b701518f.jpg
  • Samo Dinamo ja volim
    29
    Ljudi moji neznam kako vama al meni ovo zvuči fejk iz nekoliko razloga. Nije htio otkrit reko je 10 dana da se strpimo pa je otkrio za sat vremena i da je dogovor postignut. Ujutro dogovor još nije pao. Sumnjam da bi Boban uzeo takvog igrača koji je dosta sklon ozljedama. Možda nije laž al nekako ne zvuči stvarno da bi Zvone išao kupovat igrača koji je češće u bolnici nego na terenu.
  • blueslavonija
    48
    šunjić bi bio 1/1 odlično pojačanje ali odakle uopće ta info ??
  • shameless86
    1.4k
    treba u statut staviti da je zabranjeno raditi bilo kakve poslove sa turcima..jedino kosu mogu ici posaditi tamo
  • hanibal
    72
    na koga se aludira koji igrač je u pitanju
  • OsamŠest
    6.9k
    @Josip Frank mogao bi ti bit transferiran na ban listu..
  • Masto
    1.1k
    vjeruj mi nije ni bitno
  • Samo Dinamo ja volim
    29
    Ne znam baš da bi Zvone išao po takvog igrača koji je kak se veli dan za danom ozljeđen
  • Fatos Beqiraj
    1.2k
    Iskreno ne svidja mi se Sunjicev transfer, ne vidim zasto nam treba, pored Solde i juniora, a europa vise manje gotova
  • Orc123
    14.9k
    Valentin je po zvucnosti igrac ranga Sunjica samo mlađi i ima preprodajni potencijal....ne treba omalovazavati decka...ako je zdrav bio bi pojacanje ali veca je mogucnost da nije zdrav s obzirom na zdrastveni karton svake godine tako da i nisam odusevljen.....daj Boze samo da Dani dođe a ovo ostalo kak bude bude....
  • K3p
    409

Kaj nakon 6. mj prestajemo igrat nogomet ?
  • Zagi
    14.9k
    plusplus.png
    ... budimo ozbiljni.
  • Josip Frank
    169
    rekao sam da smo zapeli za njega i da je s njegovim klubom sve dogovoreno, da još njega čekamo...

Turci su promijenili priču u zadnju (znate i sami kakvi su, vidjeli ste što je s Livijem bilo), ali ja nisam imao tu informaciju, koja je najnovija...
    mi smo željeli posudbu do kraja sezone i ako ispuni naša očekivanja transfer u vrijednosti od cca 3 milijuna eura...
    Turci sad žele transfer i imaju dobru podlogu za pregovor zbog dužine ugovora.

Na vaš nagovor otkrio sam ime igrača i da će doći do kraja prijelaznog roka (ako se postignu svi uvjeti), ali nisam imao predožbu kada točno, pa sam napisao okvirno u idućih 10ak dana, to može biti za 2 ili za 10 dana, transfer je sada nepredvidljiv jer su nas Turci počeli zajebavat, a i uz sve to ne znam jasno što igrač misli o dolasku.

Ako postoji ijedan dobar razlog za to, neću se žaliti, ali kada mediji objave info koji će i oni dobiti prije ili kasnije molim da mi se razmotri ukidanje tog bana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.