• hanibal
    68
    Sretno.....i velika hvala pogotovo za LP 24/25 sezone kad je izbacio Qarabağ, a prije toga u kupu na Poljudu osigurao Hajduku fritulu, prilikom čega je je hajduku od europe ostala jedino europaleta. Istrpio je Knagu, Canavara, Brodića i ostale epizodiste bio pričuva Petku, 127 nastupa za Dinamo 43 gola, donio 3.6 mil Eura. Još samo da u Torinu proigraš i da nastupiš za repku.
  • znajdatevolimja
    2k
    nastupiš za repku.hanibal

Koju? Upitno je hoće li Beljo u skorije vrijeme biti na širem popisu, a kamo li Kule.
  • Krizy
    67.1k
    13,50 - Eduardo
    7,80 - Balaban
    7,00 - Mandžukić
    5,35 - Viduka
    5,00 - Olić
    4,00 - Čop
    3,50 - Kulenović

Sedmi najveći izlazni transfer Dinamove špice.
    S bonusima može čak i na četvrto mjesto u povijesti.
    Očito je ovo ipak dobar transfer za sve, samo spominjem opet trenutak transfera jer Hajduk je još uvijek blizu, a nemamo baš puno opcija.
  • NVKOD
    9.8k
    Završna statistika Kulenovića u Dinamu:
    127 utakmica
    43 golova
    4 asistencije
    121' za G/A :clap:

Hvala ti, Kule, za:
    • rušenje Qarabaga
    • špricanje tovara u više navrata
    • vrijedne golove u Ligi prvaka
    • donošenje duple krune (ulica će pamtiti proljeće 23./24.)
    • i mnoge druge golove.

Od sprdnje da ne možeš dati gol, sve do heroja ulice. Puno sreće u novom klubu, uz puno zabijenih golova.

Nadam se da ovo nije zbogom, već doviđenja!
  • Krizy
    67.1k
    Sretno Kule :heart:
  • Goncalo Santos
    3.3k
    Na mala vrata je dosao ovdje, vise kao potez ocajnika da bi na kraju ostavio iza sebe ozbiljne brojke vrijedne svakog postovanja. Hvala ti Sandro za svaki gol koji si zabio, osobno cu najvise pamtiti golove iz proljeca 2024., ali najvise ti hvala na pristupu koji nije izostajao nikada u 127 utakmica.

Uvijek cu te pamtiti po nacinu na koji bi ulazio s klupe, to cupkanje i stajanje na prstima kao zapeta puska dok cekas igraca da izade i onda munjeviti sprint na teren bez obzira na to je li ostalo 5 minuta ili pola sata do kraja, svaki put bi ostavio srce na terenu.

Nekada je to izgledalo bolje, nekada losije, ja pamtim samo sretne dane... U svakom slucaju mozes biti uzor mnogim "otpisanima" i onima koji nece biti u prvom planu u Dinamu. Pokazao si sto znaci zivit za klub i staviti se u sluzbu istog.

Jos jednom, sto puta hvala i sretno dalje u karijeri Kule.
    :pray:
  • Marc
    865
    Hvala i sretno od srca! Koliko god osporavan, svoje isporučio.
  • serbus
    5.7k
    Savršena zamjena , sretno u Italiji
  • prefontaine
    6.4k
    Niti će igdje imati bolji učinak nego u Dinamu, niti će Dinamo imati bolju rezervnu špicu od Kulenovića.

U nogometnom smislu, svi profitirali - Dinamo se riješio rezervnog napadača, Sandro otišao u puno jaču ligu, a Torino doveo napadača sa vrhunskom statistikom.

U financijskom smislu, svi izgubili - niti će Dinamo za manje love naći boljeg, niti će Kulen u Torinu doprinositi više nego u Dinamu, niti će Torino i njihovi navijači nakon par mjeseci biti zadovoljni Kulenovićem.

Bilo kako bilo, Kule neka ti je sretno!
  • flajšmašina
    134
    Falit ce mi Kule. Sretno dalje!
  • Sajla
    17.3k
    Sandru želim sve najbolje u karijeri i životu općenito. Ali bojim se kako će to izgledati u Torinu. Kad pomislim kako je neki dan izgledao protiv Erlića koji je za talijanske kriterije prosječan stoper, ne znam kako će se nositi s boljima od njega.
    Neka ga posluže sreća i zdravlje!
  • Xpert1992
    396
    Sve najbolje Kule, hvala za golove.
  • NVKOD
    9.8k
    Kulenović se oglasio na Instagramu nakon odlaska iz Dinama: "I svu svoju mladost sam tebi ja dao… Kada sam kao osmogodišnji dječačić došao u Dinamo, nisam mogao slutiti da ću vise od pola života biti u sustavu Dinama. Putovanje u plavom dresu je bilo sve samo ne jednostavno, ali je bilo vrijedno svega. Svih uspona i padova. Suza i krvi. Dinamo me izgradio kao igrača i kao osobu.

Kada sam skupljao lopte na utakmicama prve ekipe, sanjao sam samo da jedan dan zaigram za Dinamo. Ja sam svoj san živio 127 puta. Igrao jednu ili devedeset minuta, davao sam sve što imam.

I nikad nisam uzeo ovaj dres zdravo za gotovo niti sam noseći ga išao sa pola gasa. Odlazim miran-jer sam dao svaki dio sebe.Odlazim ispunjen jer sam svoje snove ostvario, živio. Samo jedno mjesto na svijetu se zove dom. I znam da nije zbogom. Samo doviđenja. Vaš Kule", napisao je.
  • Marley
    5.5k
    Screenshot-20260131-231230-Instagram.jpg

:heart:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url