• E46
    2k
    rekao je u napad, e sad sta je mislio od napad dal krilo ili sta... I ovo veliko nogometno ime je pitanje koliko veliko, po tome moze bit i sterling sto je kolega rekao gore.
  • FrodoJePurger
    572
    Bilo bi sada glupo jps jednu spicu dovoditi tak da mora da je krilo lijevo imamo air albaniju pa mora biti desno
  • NORTE
    22.2k
    Dakle Boban je s djela prešao na gaženje konkurencije džonom.

Svaki put kad vi njega razjebete zbog jednog roka i jedne polusezone, Zvone doda gas i lomi kičmu svim protivnicima dinama.
  • Josip Frank
    155
    napad sam rekao haahahah, stvarno smo istraumirani prijelaznim rokom, ali samo polako, sve je pod kontrolom :wink:
  • Kujtim Shalla
    8.4k
    Da se uozbiljimo , svaka čast za ove poteze , a i veliki respekt za svakog od igrača koji su otišli jer se ne more činjenicom da nisu u prvom planu. Od mene naklon do poda. Neke nove struje prolaze kroz Maksimir. Kolko ih je samo bilo što ih je bila patka ,veliko ugovori i ne možeš ih istjerati iz kluba ni plinom. Još ima par njih i to je to. A svima koji su otišli želim sve najbolje u karijeri i da pokažu da nisu bili igrači sa greškom nego jednostavno nisu se uklopili
    i to je to
    Za sad prelazni kao što je najavljeno, do selekcija. Naš Livi je tu, još Dani a riješili se ponovo viška i ko mina. Ja sam prezadovoljan ako dodje ili Dani ili još to jedno krilo. Sve osim toga je san i šlag na tortu
  • Denle
    33
    Orsic, Ivanusec...
  • rokikaciga
    10.4k
    Sad vidim da je Raheem Sterling raskinuo ugovor, moze ga se slobodno dovest. Ajmo Zvone sjedni u auto i za London :grin:rokikaciga

...

Zvone, tu sam za skauting ako potpises Sterlinga.
  • Slavonac86
    743
    Kule, Mudri i Villar samo posudbe?
  • NitkoBitan
    35k
    Bilo bi sada glupo jps jednu spicu dovoditi tak da mora da je krilo lijevo imamo air albaniju pa mora biti desnoFrodoJePurger

Spica Beljo, Bakrar i moze Topic. Desno Lisica i moguce da ce doc Spanjolac iz Barcelone B. Lijevo Hoxha i? Na Stojkovica i Vidovica se ocito gleda kao veznjake. Ne daj Boze da nam se Air Albania ozljedi pa ostanemo samo na Barinom musavcu ili opet improviziramo sa igracima koji nisu prirodna krila.
  • Noel
    18.9k
    napad sam rekao haahahah, stvarno smo istraumirani prijelaznim rokom, ali samo polako, sve je pod kontrolomJosip Frank

Ajde ajde do kraja večeri buš i ime napisal, ZONA ko OZNA. Čak i kad odigraš premetaljku slova na isto dođe.
  • hardek
    8.5k
    napad sam rekao haahahah, stvarno smo istraumirani prijelaznim rokom, ali samo polako, sve je pod kontrolom :wink:Josip Frank

Igrač LoLa i bipolarni zakopali ratnu sjekiru
  • Keyser Soze
    18k
    Meni je rečeno prije par mjeseci da je potpisan predugovor s nekom zvijeri u napadu i da će taj biti jedno od najvećih pojačanja ikad, al nemam pojma o kome se radi.
  • blue heart 72
    3.1k
    RPG se po TM-u spominje i povezuje sa Rapidom i Baselom
  • NKDZ86
    7.4k
    @Ludovic IX okani me se.

S obzirom kakva nam je konkurencija u hnlu, ne treba nitko dolazit, nek juniori dobe priliku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.