• Kujtim Shalla
    8.4k
    Rifat Tufekđič iz Gornjeg Vakufa, eto ko dolazi
  • NORTE
    22.2k
    Evo samo za zonu...
    do kraja prijelaznog roka dovest ćemo jedno veliko nogometno ime, mislim da ćemo svi ostati ugodno iznenđeni...
    neću otrkivati ime nikome, ni u privatnom chatu, jer ne želim neke breaking news na germanijaku i sportskim... strpite se još 10ak dana
    Josip Frank

Ako je naš bivši igrač onda znam tko je. :smile:
    Ali također neću reći nikome jer ne želim da dnovinari počnu pisati o tome.
  • Pacho
    13.6k
    Veliko ime?

James David Rodríguez Rubio
  • ElDorado
    9.7k
    Sjebani su svi insajderi uvredama i omalovazavanjem. Ko ce vise bilo sta napisati. Ali srati protiv ovih transfera je toliko toksično da se covjek zaista zapita koji vam je kurac?!
    U nogometu nema garancija, a ovi odlasci potvrdjuju da je nas omjer uspjesnosti odlican. Sad znamo kae doselekcija s kojom smo se sprdali. A sigurno je da ce toga biti jos u oba smjera. A pod cijenu da me vrijedzate mogu napisati da prema trenutnoj situaciji Dani dolazi.
  • Kujtim Shalla
    8.4k
    zvani Čiko još i Zagor u paketu
  • Ludovic IX
    10.4k
    Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
  • Dinaminjo
    1.9k
    10ak dana je iza roka, nista od rege za Europu onda..
  • Kujtim Shalla
    8.4k
    hahaha to je taj brate ima zona da gori
  • Josip Frank
    153
    nisam insajder, ali ovo mi je potvrđeno iz prve ruke, a kad si već spomenio Valinčića, za njega su mi pričali da je naš dok se nije spominjao u kontekstu Dinama, 21.4.2025.
  • Dinamo-SB
    1k
    Meni,a ocito po upisima na zoni i drugma, nije jasno kakvi su poslovi vezani za Villara i Mudraziju? Shvacam da se cifre i sitni detalji ne iznose,ali ne vidim sto je problem napisati kakav je tip posla barem okvirno.Posudba s opcijom otkupa ili obvezom otkupa? Postoji li naknada za posudbu i postoje li uvjeti za otkup ? Iskreno,ne kuzim tu misterioznost u objavama.

Što se tiče svih dosadasnjih odlazaka - palac gore. Nadam se jos odlasku Nevistica i RPG-a.
  • Davieboy86
    1.2k
    Da nije nije oni oni oni Dragan? Srbin. Sto mu onaj trener deda pickara!
  • Noel
    18.9k
    nisam insajder, ali ovo mi je potvrđeno iz prve ruke, a kad si već spomenio Valinčića, za njega su mi pričali da je naš dok se nije spominjao u kontekstu Dinama, 21.4.2025Josip Frank

Onda budi frajer pa reci ljudima da dolazi Luka Modrić i kraj priče. Ak već želiš ludilo..
  • ElDorado
    9.7k
    ocito je da za njih klubovi stoje u redu pa se ne mogu odluciti kuda. Stari zar ne mislis da bi ih rado utrzili da mozemo? Nema interesa pa je i posudba s otkupom odlicna. Al nema garancije da nam Kuleta ili Mudraziju nece na ljeto vratiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.