• Dinamo-SB
    1k
    Livi je tu, riješavamo se dosta igrača i oslobađamo i mjesta u momcadi i financije. Znam da je nerealno,ali ja jos zivim u nadi da Jagusic dođe u Dinamo.
  • hb1
    360
    Taj momak da ima ista u glavi ili netko oko njega pametan, već bi bio u Dinamu, a ne iz Belupa u bundesligu ili gdje vec..
  • veselko tenžera
    6.8k
    naravno da je zajebancija. Dio novinara je to predstavljao kataklizmički, uz obveznu napomenu da više nemamo koga prodati za ozbiljan iznos. Predstavljali su situaciju kao da je 31.12.26. definitivni ključ u bravu. Zbog njih ćemo pratiti, siguran sam i doseći taj iznos pa nek onda pišu kako se živi u blagostanju :smile:.

Što se Kuleta tiče, potpisujem sve što je napisao kolega @Ludovic IX. To je top posao ako se odradi, nikakva panika.
  • Goncalo Santos
    3.2k
    Denis maloprije na liveu s kvasinom pitao je li istina da je Dinamo bacio oko na robina gonzaleza iz vukovara, pogotovo u kontekstu moguceg odlaska villara.
  • NitkoBitan
    35k
    "NAPADAČ Dinama, 26-godišnji Sandro Kulenović, odlazi u Torino, 16. klub na ljestvici talijanske lige. Kao što smo i ranije pisali, vrijednost transfera je oko tri i pol milijuna eura."

Kad Dinamo proda igraca onda se navodi samo fiksni iznos bez bonusa a kad mag sa Kvarnera, Skegro ili kruzni tok proda igraca onda se navodi iznos transfera sa svim potencijalnim bonusima (koji se ne trebaju nuzno ostvarit) te place kojih se klub rijesio.

Crno na bijelo : Dinamo proda Kulenovica za 3,5 mil + 1,5 mil potencijalnih bonusa - Dinamo je dobio za napadaca 3,5 mil eura.
    Tovari prodaju Mlacica za 2,5 mil eura + 2 mil eura potencijalnih bonusa + Mlaciceve place - Prodali ga u transferu vrijednom 5 mil eura.

Mene ovo sve vise zivcira, degutantan je taj narativ. I za Baturinu se konstantno spominjala cifra od 18 milijuna eura, a on vjerojatno sa bonusima vec presao 20. Kad Dinamo prodaje igraca bonusi kao da ne postoje.
  • rokikaciga
    10.2k
    Ili kad smo doveli Knagu pa se navodila i plaća za sve tri godine...ispalo je da smo ga platili 4 milje eura :lol:
  • Smotanihaker
    1k
    Plus bonusi za golove. :lol:
  • rioda
    13.2k

Plus bonusi za golove...
  • VolimDinamoOo
    256
    Ne mlgu vise ni popratit tko ide, tko dolazi, ludnica dsnas
  • Ljubo
    394
    Ako kule ode, a izgledno je da bi mogao, volio bi da dovedemo još jednu špicu, za sigurnost u slučaju ozlijede. I ne smatram da to može biti neki junior jer smo vidjeti da ni naši najtalentiraniji dečki jedva prate ovako ozbiljan seniorski tempo.
  • scooniepenn
    6.3k

Sasa Macek se nakon bubnjanja prebacio u nogometne vode. Sjajno :sweat:
  • Ritam Ulice
    2.4k
    Jebeni sasa macek je nogometni menadzer u agenciji andya bare. Sve sam dozivio.
  • Jurki
    22.2k
    Ovako, volio bih da mi se neke stvari objasne kaj su se mogle procitati u medijima i ovde.

Boban znaci sve diktira treneru, sve je Sjeverna Koreja.
    Boban škartira sve klince, zeli sve strance.
    Škartira se Mudraziju koji je inkarnacija Maradone jer ga Boban nije doveo.
    U isto vrijeme Soldo kojeg isto tak nije doveo Boban - sad igra cesto.

Boban je doveo među prvim igracima Ljubicica i Villara.
    Da bi nakon 6 mjeseci taj isti Boban Mao Ce Tung prodal tog istog Villara i Ljubicica cim ovi nisu isporucili kaj se od njih trazi.

E sad mene zanima, jer sam ja malo glup, da mi se objasni logika toga svega kaj sam napisal.
  • emilperska
    14.4k
    Ako Villar i Mudri stvarno odlaze, onda smo od 9 igrača za 3 pozicije + Pavić na pripremama u sredini došli do njih 6 u roku 7 dana. Što je i dalje po meni ok, ali Bennacer je često van terena pa mi to djeluje malo sad mozda premalo. Ne volim Villara, a ni Mudrog baš, ali nisam pametan..

Nadam se da je cilj toga da se netko od juniora aktivnije uključi u rad i rotaciju prve ekipe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.