• FazeN
    5.2k
    Posudba s opcijom otkupa u AEK Larnace.
    Sretno Mudri!
  • Jurki
    22.2k
    znaju se kakve brojke?
  • Tvrdica McTvrdi
    4.3k
    Opcija otkupa, odnosno nema otkupa
  • njurci10
    405
    Obveza otkupa ima smisla, opcija nikako.
  • tp1997
    2.5k
    Ima tko link na članak s ovom informacijom? Jer ja ne uspijevam naći
  • rakurs
    2.5k
    Faze je izašao samo s time.
  • Ivdzo11
    9k
    Opet, Mudražiju su željeli i - Austrijanci. Pričalo se o dva austrijska prvoligaša koji su uvjereni kako bi im 28-godišnji ofenzivac bio od velike pomoći. Mudražija je miran, čeka rasplet situacije, ali je izvjesno kako će ipak put Cipra. Austrijsko nogometno tržište otvoreno je do 6. veljače, a Mudražijina budućnost bit će jasnija vrlo brzo...
  • skener
    7.1k
    Mudražija je miran, čeka rasplet situacije, ali je izvjesno kako će ipak put CipraIvdzo11

A u istom tekstu piše

Zanimljivo, subota (31. siječnja) je posljednji dan prijelaznog roka na Cipru, pa cijeli transfer mora biti riješen danas ili sutra, a Dinamov je nogometaš već otputovao prema Larnaci.
  • Efes Pilsen
    14.7k
    Pa bio je sinoc u Herningu..
  • NKDZ86
    7.4k
    Za Mudrog mi je najviše žao kaj nije dobio priliku u svom dinamu. Samo to jer kad se sjetim kakav je osmijeh imao na svom predstavljanju u dinamu, pa koliko sam ga puta viđao da ide sa/na tekmu kod zapada dok još nije bio naš igrač, pa ono slavlje titule spontano na Maksimirskoj s nama navijačima...

Evo, baš nevjerojatno, žao mi zbog toga, da je bilo ko drugi, oke, briga me, ali kad znam koliko voli dinamo i bio je tu, dok nije bio naš i sve i da nije bar šansu dobio, ni to...
    Baš šteta i glupa situacija...

Sretno Mudri dalje.
  • Jurki
    22.2k
    Mudri je nogometas tipa Antonio Franja ili Vedran Ješe.
    Sve to lepo i divno izgleda, ali hvala Bogu kak je nogomet evoluiral i Dinamo je pocel pratiti te trendove.
    Domaci decki, ima nesto u njima, ali jebiga ne dovoljno kvalitetno.
    Danas se sve trazi, da se moze uklopiti u sistem, da donosi razliku, da ima uz ofenzivnu i defanzivnu igru.
    Mudri je jos samo jedan igrac koji mora biti glavni kotacic.. a za biti glavni kotacic i poluga.. moras biti puno jaci u svakom pogledu.. tipa Majer koji je bil škartiran, ali je svojim radom i zalaganjem se izborio za status.
    Mudri ima ipak 28 godina, nije klasa Orse pa da mozemo reci da je late boomer.
    Zivot ipak pise drugacije price.

Kad bu sluzbena objava, ocekujem hrpetinu pljuvacke na fejsu.
  • Zambatine škude
    4.2k
    Samo to jer kad se sjetim kakav je osmijeh imao na svom predstavljanju u dinamu, pa koliko sam ga puta viđao da ide sa/na tekmu kod zapada dok još nije bio naš igrač, pa ono slavlje titule spontano na Maksimirskoj s nama navijačima...NKDZ86

https://www.youtube.com/shorts/3r90YDioEz8

Ja dugo nisam vidio ovako namjernu kolektivnu deluziju da bi se od nekog napravio simbol na silu.

Čovjek prije godinu dana kaže da se Hajduku ne zatvaraju vrata, 90 % navijača Dinama od njega napravi ikonu i prototip dinamovštine par mjeseci kasnije. Evo pokušavam bez zajebancije razumjeti, što promašujem?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet