• Dzoni
    3.6k

Zbog plaće ili (ne)kvalitete?
  • prefontaine
    6.3k
    Probat ga nekom utopiti (darovati) za milju i doviđenja.Jurki
  • Jurki
    22.1k
    Bojim se da je to nemoguća misija.marcio amoroso

Znam, al nikad se ne zna gde mogu kakvi teletabisi doci po njega.
    Kak god to bilo tesko i nemoguce.
  • marcio amoroso
    48.3k
    Zbog plaće ili (ne)kvalitete?Dzoni

I jednog i drugog vjerojatno.
  • Ijayi Atiemwen
    5.3k
    Realnije šanse su da ćemo mi nekom platit milju da ga uzmu nego obratno
  • NitkoBitan
    34.8k
    Samo nek ode, nije mi dobro cim procitam to prezime jer znam da nam se lose pise.
  • Jaro
    11.6k
    jesam nekaj propustio? kaj je sad sjebao da su krenuli ovi random upisi?
  • miro
    8.4k
    Meni je isto bezveze ovoliki hejt prema našem golmanu. Nije ni meni nešto posebno drag kao golman, ali zašto čovjeka dodatno cipelariti?
  • Mr Anderson
    17k
    Meni je isto bezveze ovoliki hejt prema našem golmanu. Nije ni meni nešto posebno drag kao golman, ali zašto čovjeka dodatno cipelariti?miro

Zato kaj su ljudi po prirodi seronje i najlakše se sakriti iza nicka i pljuvati čovjeka. Velike face.
  • Ijayi Atiemwen
    5.3k
    Zašto se ne pljuje Filipovića?
  • Jurki
    22.1k
    Decki bez zamjerke, ali njegove bravure su nam izbile proslogodisnji naslov uz ostatak momcadi, a bome se ni ove jesenske polusezone nije iskazal.
    Kad momcadi nejde, golman mora ali mora nekog kurca obraniti.
    Od njegove kompletne dosadasnje karijere mogu jedino zapamtiti polusezonu u Varazdinu, isto toliko u Rijeci i proljece 2024.te kod nas.

Za golmana Dinama - premalo.
  • Mr Anderson
    17k
    Za golmana Dinama - premalo.Jurki

Slažem se. Ali to nije razlog da se našeg igrača šupački vrijeđa po forumima i mrežama. I oni čitaju, Ljubo je čitao. Ako si mudonja izvrijeđaj ga u facu, a ne ko pičko anonimno.
  • Jurki
    22.1k
    vjeruj da nitko od nas nebi bil sretniji da je Nevistic top golman.
    Ali se svojim predstavama, angazmanom, pristupom (nazovi to kak god hoces) doveo u tu situaciju da bi se otvorio šampanjac za objavu njegovog odlaska.

Nije radio i ne radi na sebi da popravi lose stvari, ne prati situacije kak brane njegove kolege na crti u Europi.
    Isto kak igraci u polju moraju raditi da budu bolji.. on se za vrijeme cijelog boravka u Dinamu nije pomaknul s mjesta i nije postal bolji golman u odnosu na golmana kad je dosel. I to najvise govori o njemu.
  • Dinamo-SB
    1k
    Ja osobno Nevistica ne smatram generalno losim golmanom nego golmanom koji nije kvaliteta za Dinamo. To ne znači da on u nekom Mariboru,Olimpiji,Ujpestu,Sarajevu ili nekom poljskom klubu ne moze biti odlican i imati jednu solidnu karijeru. Uostalom,kakav god bio na terenu nikad nije kmečao i radio probleme klubu. U krucijalnoj sezoni 23/24 je odlicno branio i to ce vjecno ostati upamceno jer je tad bilo vise nego ikad bitno biti prvi. Tko je nakon takve sezone pomislio da ce mu se desiti ovakav pad? Desi se i Boze moj.Nije vise za Dinamo i treba doci do rastanka,ali ne treba pljuvati po covjeku koji nam je ipak dosta toga i donjeo u toj kljucnoj sezoni. Volimo se dičiti da smo gospoda i gospodski klub,a cesto se neki pojedinci ponasaju kao da su navijaci jednog kluba s juga.
  • Fan
    1.9k
    Čovjek nije branio desetak utakmica, ovaj trenutni hejt i analize su totalno nepotrebni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet