• hardek
    8.3k
    Jedan od jačih likova u tom nekom javno/nogometnom prostoru. Usporedi samo njega i onog starog od Rukavine, nebo i zemlja
  • hardek
    8.3k
    Neka uđe u zapisnik da po Tribini Beljo nije najbolji napadač kola unatoč 2 pred-asistencije, golu i poništenom golu koji je više regularan nego ne.
  • rokikaciga
    9.9k
    Ja evo iskreno ne znam kako se vama da slušat sve te podkaste gdje većinom pričaju ljudi koji se u pravilu kurca ne razumiju u nogomet već su samo gledani jer stalno uploadaju na društvene mreže.
  • ElDorado
    9.4k
    A kaj reć kad onaj debil Denis ne stavi Vinlofa u momcad kola i samo tri igraca Dinama. @Kvasina sori.
  • Jaro
    11.6k
    A bome, i da pricaju kvalitetno, onaj kaj se javlja remote zvuci kao da ima tezih probavnih smetnji a uz to je napuhan ko onaj kaj je izjavio kako bi prije golmana bez ruke nego Livakovica. 15 minuta sanse je bilo i previse za to…
  • Tvrdica McTvrdi
    4.2k

Mogao bih postaviti ironično pitanje: kako nam se da ovdje čitati i raspravljati međusobno kad smo ljudi koji kurca ne razumiju nogomet? :sweat:

Podcast bar moš slušat u pozadini dok kuhaš, voziš, ovo zahtjeva aktivniji angažman
  • ElDorado
    9.4k
    koji je taj mudrac?
  • Jaro
    11.6k
    a ne znam, neki tovar s tribine

ili ovaj s Livakovicem? joj nemrem se sjetit sad nadimka - taj je bas ono umisljeni fotelja samouki strucljak
  • dzg7
    456
    Ne znam di bi postavio pitanje pa ću tu
    Uglavnom ova HNL emisija na Max sportu maknuli su Vejića, zna netko razlog ?
  • Sajla
    17.1k
    nisu ga maknuli, prebacili su ga uz teren. sad će se javljati s terena kao i Toplak
  • rokikaciga
    9.9k
    ↪rokikaciga

Mogao bih postaviti ironično pitanje: kako nam se da ovdje čitati i raspravljati međusobno kad smo ljudi koji kurca ne razumiju nogomet? :sweat:
    Tvrdica McTvrdi

Ovdje barem svi više manje znamo da ništa ne znamo o nogometu. Na Tribini i većini drugih podkasta se voditelji postavljaju kao da su boga uhvatili za bradu i da znaju sve o nogometu. Skoro svima sam dao šansu u nekom trenutku, ali nijedan me nije privukao da nastavim slušati.

Zonu čitam većinom dok mali spava pored mene ili dok kakam :grin:
  • Tvrdica McTvrdi
    4.2k

A njih plaćaju profesionalni klubovi za posao analitike i skautinga, tako da u teoriji neki k bi trebali znat
  • ElDorado
    9.4k
    Paušić nas je odlično izanalizirao. Gušt mi je bilo vidjeti njegovu smrknutu prepotentnu facu pri kraju tekme.
    A super je Sopa trener kad mu je on glavni analiticar.
  • rokikaciga
    9.9k
    Bit ću prepotentan i reć da netko tko kaže da bi radije golmana bez ruku nego Livija i slične izjave manje zna i razumije nogomet od mene. A klub koji plaća takvog analitičara se slobodno može ugasiti..

Napomena da ne pratim tko je kaj rekao već samo kaj sam tu vidio od izjava od tih podkastera.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.